16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Samsung Galaxy S4 Zoom

    Η Samsung συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με μοντέλα και απ’ ό,τι φαίνεται στο event που ετοιμάζει για τις 20 Ιουνίου θα δούμε ακόμη περισσότερα. Ένα από αυτά που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει στο Λονδίνο είναι και το Galaxy S4 Zoom, μία πρόταση της για την οποία υπάρχουν ήδη αρκετές διαρροές.

    Galaxy-S4-Zoom-leaked

    Τώρα τη βλέπουμε σε νέο φωτογραφικό υλικό που εμφανίστηκε στο SamMobile. Μία πρόταση που ακολουθεί το design της σειράς Galaxy με πιο “στρουμπουλή” βέβαια εμφάνιση χάρη στο φακό που διαθέτει στο πίσω μέρος της. Και κάπως έτσι η συσκευή θα μπορούσε κανείς να πει πως αποτελεί ένα υβρίδιο smartphone με ψηφιακή μηχανή.

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4 Zoom θα διαθέτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οθόνη 4.3 ιντσών qHD Super AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.6GHz, 8GB αποθηκευτικό χώρο με επέκταση μέσω microSD και βέβαια αισθητήρα 16MPixels με οπτικό zoom! Θα υποστηρίζει ακόμη Bluetooth 4.0, Wi-Fi και GPS, ενώ θα ενσωματώνει το Android 4.2.2 (Jelly Bean) μαζί με το UI Touchwiz της Samsung. Περισσότερα για τη συσκευή θα μάθουμε στις 20 του μήνα από αγγλικό έδαφος.

    Δείτε και κάποιες άλλες φωτό που έχουν διαρρεύσει από το S4 Zoom.

    Samsung Galaxy S4 Zoom 02 leaked Samsung Galaxy S4 Zoom 03 leaked Samsung Galaxy S4 Zoom 04 leaked

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles