23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το νέο iPhone

    Η αλήθεια είναι πως όσο πλησιάζει ο καιρός που το νέο iPhone θα ανακοινωθεί, οι φήμες και οι διαρροές γύρω από αυτό θα πληθαίνουν. Κάποιες από αυτές, όμως, ίσως αξίζουν λίγο περισσότερο της προσοχής μας, όπως, για παράδειγμα, η προσπάθεια που έκανε το repair shop iLab να συγκεντρώσει όλα τα iPhone parts που έχουν διαρρεύσει και να τα “συναρμολογήσει” σε μία ολοκληρωμένη συσκευή. Όπως κι αν λέγεται, νέο iPhone ή iPhone 5 ή οτιδήποτε άλλο, ίσως να μοιάζει με αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

    Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, πριν ο Tim Cook το κρατήσει στα χέρια του και μας το παρουσιάσει. Σίγουρα, όμως, αυτό που βλέπουμε συμφωνεί με όλες τις πληροφορίες που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες, όπως ο unibody σχεδιασμός, ο συνδυασμός δύο χρωμάτων στο design ή ο 19-pin connector.

    Σε κάθε περίπτωση, είναι η πιο ολοκληρωμένη ματιά που έχουμε αυτή τη στιγμή για το νέο iPhone και το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να μάθουμε από “επίσημα χείλη” πότε θα γίνει το περίφημο event ανακοίνωσης. Απ’ ό,τι φαίνεται, είμαστε πια στην τελική ευθεία…

    Πηγή: Gizmodo via iLab

    Update: Αυτές τις ώρες κυκλοφόρησε και το σχετικό βίντεο από το site Macotakara που απεικονίζει πιο “ζωντανά” το casing του iPhone 5, αν και οι δημιουργοί του βίντεο έχουν βάλει στον τίτλο ένα ερωτηματικό. Που σημαίνει ότι μάλλον και οι ίδιοι δεν είναι πάρα πολύ σίγουροι. Δείτε το:

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles