19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το κινητό θα φορεθεί πολύ. Ξεκίνα τις οικονομίες από τώρα

    Huawei Honor 2-poster-car version-57x84cm(JPG)20121225

    Δεν ξέρω μπορεί να είναι προσωπικό κόλλημα, αλλά θεωρώ πως η Huawei είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους κατασκευαστές κινητών που έχουν υπάρξει τελευταία. Και αυτό όχι απαραίτητα λόγω marketing.

    Είναι τόσες οι τεχνικές λεπτομέρειες και τέτοιο το ταμπελάκι της τιμής, που συνδυαστικά μετατρέπουν τα περισσότερα προϊόντα της αυτόματα σε πόλο έλξης. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για περιπτώσεις τύπου Honor 2.

    Το τελευταίο μπορεί να μην μιλήσει με την πρώτη στο θυμικό σου, άλλα θα εκτιμήσεις την αξία του όταν η λογική παραμερίσει το συναίσθημα. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,4GHz, με αναπάντεχα καλή κάμερα (δε το λέω εγώ, ο Ιωσηφίδης το λέει), με μια οθόνη 4,5 ιντσών 720p που μιλάει την IPS γλώσσα και για κερασάκι στην τούρτα τη μπαταρία στα 2.150mAh, που στις μέρες μας είναι λογαριασμός.

    Πριν αρχίσεις πάντως να παίρνεις τζούρες από το πινακάκι με τα τεχνικά, βάλε στην εξίσωση και τον οικονομικό παράγοντα. Ένα από τα λίγα smartphone εν μέσω κρίσης, που δε φοβάσαι να πεις πόσα πλήρωσες για αυτό.

    Για να τελειώνω. Το Honor 2 θα κυκλοφορήσει λίγο πριν το Πάσχα, σε κόστος που δε θα σπάει το ψυχολογικό φράγμα των 300 ευρώ. Θα το φέρει αποκλειστικά η Wind και, μεταξύ μας, στην κλάση του δείχνει να παίζει χωρίς αντίπαλο. Και άσε τον ανταγωνισμό να κάνει τον Κινέζο.

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles