17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός θα γίνει ο μεγαλύτερος γάτος στον κόσμο

    Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Έχω μία χοντρή γάτα. Όταν την βλέπουν οι φίλοι μου, ανοίγουν τα μάτια διάπλατα και λένε όλοι «έγκυος είναι;». Τότε η γάτα μου τους ρίχνει ένα απαξιωτικό βλέμμα και πηγαίνει στο ράφι της κουζίνας που της αρέσει να κάθεται μέχρι να φύγουν οι ενοχλητικοί επισκέπτες, ή στο χαλάκι του μπάνιου.

    Σήμερα λοιπόν είχα μία συζήτηση με τη γάτα μου και την ρώτησα: “Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις (κι άλλο;);” Μου έδειξε λοιπόν την φωτογραφία του Rupert.

    O Rupert ανήκει στην φυλή Maine Coon, μία ράτσα αρκετά μεγάλων γατών, με τους περισσότερους εκπροσώπους της να φτάνουν μέχρι και τα 11,3 κιλά. Ο Rupert ζυγίζει μόλις 9 κιλά αλλά δεν ξέρετε την εξής λεπτομέρεια: είναι μόλις 2 χρονών. Με το που θα περάσει τα 3 χρόνια του, λένε οι κτηνίατροι, θα ξεπεράσει τα 14 κιλά. Και αυτό θα γίνει εφόσον θα έχει σωστή διατροφή, οπότε θα είναι 14 κιλά από μύες, δόντια και νύχια.

    Μου λέει λοιπόν η γάτα μου… «εγώ μπορεί να έχω λίγο λίπος παραπάνω από τον Rupert, αλλά έτσι και μου ξαναδιακόψεις τον ύπνο μου, θα σου δείξω πόση ζημιά μπορώ να σου κάνω… όπως και Rupert. Κι ας μην μοιάζω με λίγκα όπως εκείνος».

    Το έπιασα το υπονοούμενο Νανά

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles