15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς διαφημίζεις το Baboom, τη νέα music service σου; Αν είσαι ο Kim DotCom, με το προσωπικό σου… album

    Ο “πολυπράγμων” Kim DotCom πραγματοποιεί σήμερα ένα “soft launch” για τη νέα music streaming υπηρεσία του, Baboom, ανεβάζοντας σ’ αυτήν το πρώτο της περιεχόμενο. Και δεν είναι άλλο από το προσωπικό του full album “Good Times”.

    baboom-kim-dotcom-good-times

    Το Baboom, η music service του Kim DotCom, φιλοδοξεί να αποτελέσει μία ανταγωνιστική λύση στο Spotify, το Rdio ή και το iTunes, διαθέτοντας ακόμη και στοιχεία από το Myspace, όπως διαβάζουμε στις σχετικές αναφορές.

    Προς το παρόν ωστόσο -και για το επόμενο διάστημα- το μόνο της περιεχόμενο φαίνεται πως θα είναι το εν λόγω album του Kim DotCom, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε μέσω streaming, αλλά και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μέσω του Baboom. Ο ίδιος ο DotCom φιλοδοξεί σε δεύτερη φάση να εκμεταλλευτεί τις “γνωριμίες” του με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ώστε να τοποθετήσει στο site του ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα το κάνει ανταγωνιστικό. Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, θα περάσει καιρός…

    Προς το παρόν, αν θέλετε να απολαύσετε το μουσικό ταλέντο του Kim DotCom στη dance σκηνή (με συμμετοχές μάλιστα ακόμη και από τη… γυναίκα του Mona DotCom) μπορείτε να κάνετε την προσπάθειά σας. Δεν το θεωρούμε και απαραίτητο, αλλά για τους “τολμηρούς” το link βρίσκεται εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles