24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Back 2 School Life: O καλύτερος digital οδηγός για την επιστροφή στο σχολείο!

    Αν και η φετινή σχολική χρόνια μπορεί να θεωρηθεί κάπως… πρωτόγνωρη και διαφορετική, καθώς η πανδημία του COVID-19, έχει μεταβάλλει σε σημαντικό βαθμό τη σχολική καθημερινότητα και τη μαθησιακή διαδικασία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα, με θετική σκέψη και αισιοδοξία.

    Για αυτό και η επάνοδος στις σχολικές αίθουσες είναι ένα γεγονός (για μικρά και… μεγάλα παιδιά), το οποίο έχει πάντοτε το δικό του ξεχωριστό «χαρακτήρα» και μια ιδιαίτερη σημασία για μαθητές, σπουδαστές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικά χρήσιμο online οδηγό, ο οποίος αφορά την επιστροφή στο σχολείο, έτσι ώστε όλοι να προσαρμοστούν ευκολότερα και πιο άνετα στις νέες συνθήκες.

    Μέσα από τις σελίδες του Back 2 School Life, πρόκειται να ενημερωθείτε για όλα τα σύγχρονα high-tech gadgets και αξεσουάρ, τα οποία είναι ιδανικά για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο της τηλεκπαίδευσης και του e-learning. Παράλληλα, θα βρείτε συμβουλές για να παραμείνουν τα παιδιά ασφαλή στο σχολείο και να μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, διατροφικά tips, αλλά και προτάσεις για ρουχισμό. Ακόμη, θα βρείτε προτάσεις για τα πιο cool εκπαιδευτικά βιβλία και μια σειρά από mobile apps, τα οποία συνδυάζουν εκπαίδευση και ψυχαγωγία!

    Πατήστε στο link εδώ και θα είστε και τη φετινή σχολική χρονιά… too cool for school! 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles