21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Back to School: Όλα τα σχολικά και τα gadgets που θα χρειαστείς στη νέα σεζόν!

    Δεν υπάρχει κάτι που να συνδέεται περισσότερο με την αρχή του φθινοπώρου από την πρεμιέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Με το αλάτι να φεύγει από το σώμα, το μαύρισμα να μας εγκαταλείπει σταδιακά και τα ζακετάκια και τα τζιν να βρίσκονται «ετοιμοπόλεμα» για να τα… φορέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, η επαναφορά στην καθημερινότητα της πόλης δεν αργεί και φυσικά οι πρώτες υποχρεώσεις της σεζόν δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω στιγμές ονειροπόλησης παραλιών και παιχνιδιών στην άμμο. Δεν υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος από το να μπεις στο κλίμα της επιστροφής στα θρανία από το να προμηθευτείς εγκαίρως όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις εγκαίρως το γραφείο και τον εξοπλισμό σου. Μία ανανέωση που θα φτιάξει τη διάθεσή σου όπως κάθε νέα αγορά, αλλά και θα σου δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που θα χρειαστείς ώστε να είσαι προετοιμασμένος για την νέα σχολική χρονιά. «Κάθε αρχή και δύσκολη» λένε κι εσύ θέλεις απλά να την κάνεις ευκολότερη. Φυσικά, εκείνο που αναζητάς είναι να μπορέσεις να αποκτήσεις ό,τι σου είναι απαραίτητο, χωρίς να πρέπει να περπατήσεις ατελείωτες ώρες στα καταστήματα της πόλης ή να ξοδέψεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που, έτσι κι αλλιώς, στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο να διαθέσεις. Τα καταστήματα PUBLIC δίνουν την απάντηση στις ανησυχίες σου, καθώς υπόσχονται τη μεγαλύτερη ποικιλία που μπορείς να φανταστείς σε όλους τους τομείς, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με προσφορές που δε θα περάσουν απαρατήρητες. Σχολικά είδη αλλά και gadgets που θα αξιοποιήσεις στη νέα τάξη του σχολείου, στο πανεπιστήμιο, αλλά και όλα εκείνα που θα χρειαστούν οι γονείς στο ρόλο της αρωγής των παιδιών τους, με μία στάση σε ένα κατάστημα ή και, ηλεκτρονικά, στο www.public.gr.

    photo real

    Σχολικά είδη για όλους

    Για μία ακόμη χρονιά στα θρανία λοιπόν, με μία τεράστια ποικιλία σε ό,τι μπορούν να αναζητήσουν γονείς και παιδιά. Στο κομμάτι των σχολικών δύσκολο να σου λείψει κάτι, αν ρίξεις μία ματιά στην γκάμα των καταστημάτων PUBLIC, είτε με μία επίσκεψη είτε σερφάροντας στο site τους.  Από σχολικά βιβλία για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία μάλιστα είναι ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρούνται πάντα αψεγάδιαστα, έως σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς και εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ). Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάζει μία πληρέστατη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη, όπως στυλό, μολύβια, τετράδια, post-it, σημειωματάρια και είδη οργάνωσης γραφείου, αλλά και μία απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Frozen, Barbie, Minions σε τιμές από 9,99 ευρώ, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους. Και ακόμη λεξικά ορθογραφικά/ετυμολογικά και ξένων γλωσσών, σημειώνοντας ότι, αποκλειστικά στα Public, θα βρεις όλα τα λεξικά Φυτράκη στη μισή τιμή (ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

    paramythi

    Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα PUBLIC στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους δημιούργησαν μία ανθολογία παραμυθιών με τίτλο «Διώξε το φόβο σου με ένα παραμύθι», η οποία περιλαμβάνει μικρές ιστορίες μαθητών Δημοτικού, όπως τις συνέθεσαν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και λογοτεχνία» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο PUBLIC Βόλου. Το παραμύθι διατίθεται δωρεάν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με κάθε αγορά σχολικών ειδών για τις τάξεις του Δημοτικού (σχολικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, σχολικές τσάντες, είδη γραφικής ύλης κ.λπ).

    Και, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι για παραγγελίες σε σχολικά είδη άνω των 35€, η αποστολή στο χώρο σου είναι δωρεάν. Ξεφύλλισε τώρα τον ολοκληρωμένο κατάλογο με όλα τα προϊόντα «Back to School» που θα βρεις στα PUBLIC, βρες όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά ή μπες στο www.public.gr και απόκτησε τα με μερικά κλικ.

    Υπολογιστές

    Σε μία εποχή που το να μην έχει κάποιος υπολογιστή ισοδυναμεί ουσιαστικά με… αναλφαβητισμό, καλείσαι να επιλέξεις το μηχάνημα εκείνο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου σε όσο το δυνατόν πιο προσιτό κόστος. Στα PUBLIC οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, όπως και οι ευκολίες που θα συναντήσεις. Από laptops και αξεσουάρ γι’ αυτά έως σταθερούς υπολογιστές, οθόνες και περιφερειακά, η ποικιλία που θα βρεις online ή στα καταστήματα είναι πραγματικά τεράστια. Φυσικά, δεν απουσιάζουν οι προσφορές και οι εκπτώσεις σε επώνυμα μοντέλα, οι ευκαιρίες με τελευταία κομμάτια σε σούπερ τιμές, αλλά και η κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών όπως π.χ. gaming. Από τα PUBLIC θα αναλάβουν ακόμη και τη δωρεάν εγκατάσταση των Windows 10 αν είναι κάτι που σε προβληματίζει, όπως, φυσικά, και όλες τις αναβαθμίσεις που θα χρειαστείς, προσφορές σε antivirus και software, service, καθαρισμό laptops και ακόμη πακέτα Internet και ό,τι άλλο ψάχνεις στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015

    kaspersky-internet-security-2015

    Η ασφάλεια θα πρέπει να θεωρείται η κύρια μέριμνα κάθε user που σέβεται τον εαυτό του, γι’ αυτό και ένα anti-virus είναι απαραίτητο, ώστε να έχεις το κεφάλι σου… ήσυχο από κακοτοπιές. Μία από τις σταθερότερες λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι η ολοκληρωμένη σουίτα προστασίας, η οποία μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον υπολογιστή σου, αλλά και το smartphone, tablet και Mac σου από κάθε απειλή που υπάρχει στο Internet. Οι ανεπτυγμένες δυνατότητες γονικού ελέγχου σε συνδυασμό με τη διαρκή anti-viral προστασία, το Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 είναι η νούμερο 1 επιλογή που μπορείς να κάνεις.

    Microsoft Office Home and Student 2013 Ελληνικά

    office

    To Microsoft Office είναι χωρίς αμφιβολία, το απαραίτητο εργαλείο που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει εγκατεστημένο στο PC του κάθε σπουδαστής και μαθητής. Με το Microsoft Office Word 2013 μπορείς να δημιουργείς, να διαχειρίζεσαι, να αποθηκεύεις και να επεξεργάζεσαι έγγραφα για οποιαδήποτε χρήση. Επιπλέον, με την έκδοση PowerPoint 2013, σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργείς εκπαιδευτικές ή ενημερωτικές παρουσιάσεις επαγγελματικού επιπέδου, ενώ παράλληλα το Excel 2013 επιτρέπει τη διαχείριση και επεξεργασία υπολογιστικών φύλλων.

    Mac σε φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς με κέρδος 12%

    mac-12

    Τα Public αποτελούν το καλύτερο μέρος για αγορές και από κάθε φίλο της Apple. Τώρα, μπορείς να κάνεις δικό σου έναν πανίσχυρο υπολογιστή Mac με κέρδος 12%. Είτε θες να αποκτήσεις ένα MacBook, είτε iMac αλλά και Mac mini, μπορείς να το κάνεις οικονομικότερα από ποτέ, αν είσαι φοιτητής σε οποιαδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΚΕ ή εκπαιδευτικός (δάσκαλος, καθηγητής σε οποιδαήποτε βαθμίδα ιδιωτικού ή δημόσιου οργανισμού). Πρόκειται για μία προσφορά που ισχύει από τις 22 Αυγούστου και έως τις 17 Οκτωβρίου του 2015.

    Lenovo G40-30 – 14″

    lenovo-g4030-laptop

    Ένα laptop ικανό να καλύψει τις ανάγκες κάθε μαθητή και σπουδαστή, χάρη στα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η LED οθόνη των 14″ που προσφέρει ό,τι και μία στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία, χαρίζοντας ωστόσο στο laptop ακόμη πιο μικρό μέγεθος. Κατά τα άλλα, θα βρεις έναν διπύρηνο Celeron, πλαισιωμένο από 2GB RAM και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB. Πρόσθεσε την υποστήριξη Bluetooth, Wi-Fi και USB 3.0 σε συνδυασμό με το card reader και έχεις ένα υπερπλήρες πακέτο για τις καθημερινές, on the go υποχρεώσεις σου. Τα καλύτερα νέα; Μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 199 ευρώ, με αγορές σχολικών ειδών 99 ευρώ και άνω.

    Laptop HP Pavilion x2-10-k008nv – 10.1″

    hp-pavilion-x2

    Η σύγχρονη τεχνολογία πραγματικά μπορεί να λύσει τα χέρια κάθε μαθητή-σπουδαστή, καθώς ένα tablet ή ένα laptop είναι απαραίτητο για τη σωστή οργάνωση της καθημερινότητάς του. To HP Pavilion x2-10-k008nv είναι μία ξεχωριστή περίπτωση τεχνολογικού gadget, καθώς πρόκειται για ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί με χαρακτηριστική ευκολία από laptop σε tablet και αντίστροφα! Για να γίνει αυτό, ο χρήστης δεν έχει παρά να αφαιρέσει το πληκτρολόγιο με μία μικρή κίνηση και αμέσως θα έχει στα χέρια του ένα ικανότατο tablet που θα τον καλύψει πλήρως!

    Laptop Toshiba Satellite L50-Β-24K – 15.6″

    toshiba-satellite-l50-b-1000

    Τo Toshiba Satellite L50-B-24K είναι ένα laptop που δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όσο απαιτητική και εάν είναι η καθημερινή εργασία σας, η πρόταση της Toshiba με τον επεξεργαστή Intel Core i7, τα 4GB μνήμης, την οθόνη των 15.6 ιντσών και τον μεγάλο δίσκο του 1TB είναι η καλύτερη λύση, καθώς μπορεί να γίνει ο καλύτερος φορητός high-tech «σύντροφος» κάθε σπουδαστή και μαθητή.

    HP Pavilion Mini 300-030na – Desktop PC

    hp-pavilion-300030nv-1000

    Το HP Pavilion Mini 300-030na είναι ένα μικρό κομψοτέχνημα, καθώς πρόκειται για ένα mini-desktop PC, το οποίο, λόγω των μικροσκοπικών διαστάσεων του, μπορεί να μεταφερθεί κυριολεκτικά παντού με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς καθόλου κόπο. To mini της HP είναι η επιτομή της κομψότητας, ενώ στο εσωτερικό του ο Intel Core i3 σε συνδυασμό με τα 4GB μνήμης DDR3 και το σκληρό δίσκο του 1TB είναι από τα καταλληλότερα συστήματα για τον μέσο user.

    Εκτυπωτές

    Εργασίες και υποχρεώσεις στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο, αλλά και οι ανάγκες των γονέων μπορούν να καλυφθούν από έναν εκτυπωτή. Ανάλογα με τις ανάγκες σου θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων που θα σου φανούν χρήσιμες, στο σπίτι, στο γραφείο ή σε περίπτωση που προτεραιότητά σου είναι να τυπώνεις φωτογραφίες. Από οικονομικά μοντέλα έως περισσότερο επαγγελματικές επιλογές, στα καταστήματα PUBLIC να βρεις τα πάντα. Φυσικά, μία ξεχωριστή θέση στις αγορές σου υπάρχει για συσκευές όπως τα πολυμηχανήματα που μπορούν να καλύψουν πολλές σου ανάγκες με μία μόνο συσκευ αλλά και ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο, όπως επίσης και προϊόντα όπως 3D printers, scanners, fax, αλλά φυσικά και αναλώσιμα και μελάνια.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

    HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter

    hp-printer-officejet-pro-6230-black

    Με τον έγχρωμο εκτυπωτή OfficeJet Pro 6230 ακόμη και ο πιο απαιτητικός μαθητής θα βρει μία άκρως αξιόπιστη και προπάντων οικονομική λύση. Η συμπαγής σχεδίαση του, τον καθιστά ιδανικό για την εύκολη τοποθέτηση και την γρήγορη εγκατάσταση, ενώ το μεγάλο του ατού είναι ότι ξεχωρίζει για τις τεχνολογίες ασύρματης εκτύπωσης ePrint, AirPrint και Mopria-Certified. Με ταχύτητες εκτύπωσης που αγγίζουν τις 18 σελίδες/λεπτό σε μαύρο χρώμα, τις 10 σελίδες/λεπτό σε έγχρωμο και τον μέγιστο κύκλο εργασιών τις 15.000 σελίδες/μήνα, ο OfficeJet Pro 6230 είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει επίπεδο τις εκτυπώσεις σου!

    HP LaserJet Pro CP1025NW

    hp-color-laserjet-pro-co1025nw

    Ποιος είπε ότι οι laser εκτυπωτές κοστίζουν μία μικρή περιουσία; Πλέον, με ελάχιστο κόστος, μπορείς να προμηθευτείς έναν έγχρωμο laser εκτυπωτή που θα σου εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων, αλλά και σημαντική οικονομία. Σχεδιασμένος για να φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες, το μικρό τεχνολογικό θαύμα της HP μπορεί να τυπώσει τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα, καθώς με την υπηρεσία HP ePrint μπορείς να τυπώσεις σχεδόν από οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι!

    Epson InkJet L130

    Epson-L130-inkjet-printer-1000

    H Epson με τον L130 δίνει άλλο νόημα στην έννοια «οικονομία», καθώς με το ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, είναι ό,τι πρέπει για inkjet εκτυπώσεις χαμηλού κόστους. Ο Epson InkJet L130 είναι εύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση και δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πρόταση της Epson.

    Canon Maxify MB2050

    Canon-maxify-mb2050-inkjekt-printer-black

    Τα μοντέρνα πολυμηχανήματα προσφέρουν αναρίθμητες δυνατότητες σε όλους τους χρήστες και φυσικά είναι ό,τι καλύτερο για τους μαθητές και τους σπουδαστές που θέλουν να έχουν στο γραφείο τους μία συσκευή που να λειτουργεί ως inkjet, scanner, fax και έγχρωμο φωτοτυπικό. Τo πολυμηχάνημα της Canon Maxify MN2050 (που θα το βρεις αποκλειστικά στα PUBLIC), ξεχωρίζει για το μοναδικό design και είναι ιδανικό για φοιτητές και επαγγελματίες, προσφέροντας αναρίθμητες δυνατότητες.

    Epson Expression Premium XP-610

    epson-xpression-premium-xp610-blue

    Το πολυμηχάνημα Epson Expression Premium XP-610 πρόκειται για μία ευέλικτη και ποιοτική πρόταση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα σου λύσει τα χέρια και θα χαρίσει μία νέα διάσταση σε μία σειρά από καθημερινές εργασίες. Με τους δύο δίσκους χαρτιού με δυνατότητα φόρτωσης από την πρόσοψη και την οθόνη αφής 6,4 εκ. έξυπνης πλοήγησης, αυτός ο εκτυπωτής «όλα σε ένα» με δυνατότητα Wi-Fi καλύπτει όλες σου τις ανάγκες σε φωτογραφίες και έγγραφα. Ο εκτυπωτής Expression Premium XP-610 διατίθεται με το Epson Connect, το οποίο σου επιτρέπει να εκτυπώνεις γρήγορα και εύκολα έγγραφα και φωτογραφίες μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet!

    Περιφερειακά Υπολογιστών

    Δεν είναι όμως μόνο τα ολοκληρωμένα μηχανήματα που θέλεις να ανανεώσεις. Κάποιες φορές έχεις την ανάγκη να προμηθευτείς ένα ξεχωριστό περιφερειακό ή αξεσουάρ που από μόνο του μπορεί να ανανεώσει το σύστημά σου με μικρό κόστος. Όλα τα αξεσουάρ, λοιπόν, για τον υπολογιστή σου βρίσκονται στα καταστήματα PUBLIC ή το www.public.gr. Πληκτρολόγια, ποντίκια, ηχεία, οθόνες, ακουστικά, web cameras, συσκευές USB ή gadgets για την προστασία ρεύματος δίνουν το “παρών” στο site και τα φυσικά καταστήματα, για να επιλέξεις το πιο χρήσιμο για τις ανάγκες σου. Τι θα έλεγες παραδείγματος χάριν για έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα καλύψει κάθε ανάγκη αποθήκευσής σου είτε για ψυχαγωγία είτε για εκπαίδευση, ένα USB stick για να μπορείς να ανταλλάσσεις με φίλους και συμμαθητές χρήσιμο περιεχόμενο, καλώδια και adaptors για κάθε σου ανάγκη, ή ακόμη και ένα νέο router ή δικτυακό προϊόν για να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τη σύνδεση στο Internet στο σπίτι σου;

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Logitech Wireless K360

    logitech-wrl-k360-black-1000

    Τώρα που αρχίζει η σχολική σεζόν, αυξάνεται και ο φόρτος των εργασιών που καλούνται να φέρνουν εις πέρας οι μαθητές σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό και ένα πληκτρολόγιο με βολικό και εργονομικό σχήμα, όπως το Logitech K360, καθιστά την πληκτρολόγηση μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία. Το Logitech K360 διαθέτει πτυσσόμενα υποστηρίγματα, με αντιολισθητικά πέλματα από καουτσούκ, με τα οποία μπορείτε να αυξήσετε την κλίση του πληκτρολογίου κατά οχτώ μοίρες, προσαρμόζοντάς το τέλεια στις εργονομικές σας ανάγκες. Χωρίς αμφιβολία, το Logitech K360 είναι το ιδανικότερο «όπλο» για τη δύσκολη μαθητική χρονιά που ξεκινάει…

    Mouse Logitech Anywhere MX

    logitech-anywhere-mx-1000

    Εάν βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σίγουρα θα σου χρησιμεύσει ένα mouse που να μπορεί να λειτουργήσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το Logitech Anywhere Mouse MX λειτουργεί σε σχεδόν κάθε επιφάνεια. Η τεχνολογία Darkfield Laser Tracking επιτρέπει στο ποντίκι να λειτουργεί σε πολλαπλές επιφάνειες, ακόμα και πάνω σε καθαρό γυαλί εάν είναι παχύτερο από 4mm. Επιπλέον, στο κουτί περιλαμβάνεται ένας νανοδέκτης Unifying USB, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση μέχρι και 6 περιφερειακών.

    Σκληρός Δίσκος WD Passport Ultra 500GB

    wd-WDBPGC5000ABK-EESN-black

    Εάν χρειάζεται να μεταφέρεις διαρκώς τα πολύτιμα δεδομένα σου, ο σκληρός δίσκος Passport Ultra της Western Digital είναι μία πρόταση που σίγουρα δε θα σε αφήσει απογοητευμένο. Όταν συνδέεται σε μια θύρα USB 3.0, ο δίσκος αυτός επιτρέπει να έχεις πρόσβαση και να αποθηκεύσεις αρχεία με εκπληκτική ταχύτητα. Μείωση του χρόνου μεταφοράς έως και 3 φορές σε σύγκριση με τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων ενός USB 2. Η μονάδα τροφοδοτείται μέσω της θύρας USB, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς τροφοδοτικού. Εύχρηστος, με compact μέγεθος και υψηλή ταχύτητα, καθώς η Western Digital κατάφερε να κάνει και πάλι το θαύμα της!

    Aκουστικά Κεφαλής Creative Hitz Wireless WP380

    Creative-hitz-wp380-wireless-headphones-headset

    Καλό το διάβασμα αλλά πάντοτε μπορεί να υπάρξει λίγο ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση. Εάν, λοιπόν, λατρεύεις τη μουσική και αναζητάς ένα μικρό διάλλειμα από τις κοπιαστικές καθημερινές σχολικές εργασίες, τα wireless ακουστικά κεφαλής Creative Hitz WP380 θα γίνουν ο καλύτερος σύντροφος σου. Τα μοντέρνα ακουστικά της Creative αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία, ενώ τα ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών, ενισχύοντας την ηχομόνωση.

    Microsoft Wireless Sculpt Ergonomic Desktop

    microsoft-wrl-ergonomic-sculpt-desktop-black

    Εάν πληκτρολογείς με τις ώρες, χρειάζεσαι απαραιτήτως ένα ειδικά σχεδιασμένο εργονομικό keyboard όπως το Sculpt Ergonomic της Microsoft, το οποίο χαρίζει μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία πληκτρολόγησης. Η πρωτοποριακή σχεδίαση του εν λόγω ασύρματου πληκτρολογίου ακολουθεί την φυσική στάση των χεριών σε ύψος, κλίση και απόσταση μεταξύ τους, για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή θέση εργασίας που δε θα κουράσει καθόλου τους καρπούς και τους τένοντες. Χωρίς αμφιβολία, το Sculpt Ergonomic πρόκειται για ένα σετ mouse και keyboard που θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σου στα ύψη!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles