13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα Bad Boys III και IV

    Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την κυκλοφορία του Bad Boys II, το δεύτερο φιλμ που βρήκε τους Will Smith και Martin Lawrence να κάνουν τα δικά τους “buddy cop” τρελά και τον Michael Bay να γνωρίζει μία από τις πρώτες τεράστιες επιτυχίες του σκηνοθετικά, με το original φιλμ ήταν κατά γενική ομολογία καλύτερο απ’ αυτό που ακολούθησε. Κάπου κάπου η κινηματογραφική νοσταλγία τα έφερνε στην επιφάνεια, αυτό συνεχίστηκε πιο έντοντα τελευταία και πλέον, ακολουθώντας πιστά τη μόδα των αναβιώσεων και των απανταχού sequels, έφτασε και η ώρα για την ανακοίνωση των Bad Boys III και IV. 

    bad-boys

    Αυτό που είχε ακουστεί εδώ και κάμποσο καιρό πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Sony που έχει βάλει στο πλάνο της τα δύο παρακαλώ sequels. Kαι μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει σκηνοθέτης -δύσκολα θα επιστρέψει ο Bay για τρίτο φιλμ- βρέθηκε πάντως ο σεναριογράφος στο πρόσωπο του Joe Carnahan (Smokin’ Aces, The Grey, Narc) που θα γράψει το story και για τα δύο φιλμ. Το βασικότερο όλων δεν είναι άλλο φυσικά από το να πειστούν οι Smith και Lawrence να επιστρέψουν στους ρόλους των Mike Lowrey και Marcus Burnett, κάτι που είναι σαφέστατα πιο δύσκολο για τον πρώτο αφού για τον δεύτερο η πρόταση θα ακουστεί ως μουσική στα αυτιά του και θα δεχθεί άμεσα. Μετά τα Bad Boys o Lawrence είχε προσπαθήσει να πλασαριστεί ως πρωταγωνιστής ωστόσο η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που είχε φανταστεί, σε αντίθεση με τον Smith που γύρισε αμέτρητα blockbusters.
    To Bad Boys III αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου του 2017 ενώ το Bad Boys IV στις 3 Ιουλίοιυ του 2019. Αν μη τι άλλο ο προγραμματισμός σκίζει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles