15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    «Αναιμική» η πορεία του LG V10 στη Νότιο Κορέα!

    Το LG V10 δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία αρκετά εντυπωσιακή συσκευή, η οποία ενσωματώνει μία σειρά από high-end χαρακτηριστικά που σίγουρα μπορούν να κερδίσουν την προσοχή των απαιτητικών users. Η LG μάλιστα φαίνεται να έχει επενδύσει αρκετά στην επιτυχία του, παρουσιάζοντας το εν λόγω multimedia-centric smartphone ως ένα ισχυρό LG G4 alternative.

    LG-V10-02

    Παρά τις εξελιγμένες δυνατότητες του όμως, το κορεατικό κοινό μάλλον δεν εμφανίζεται και πολύ ζεστό για να προχωρήσει στην αγορά του LG V10, καθώς τις τρεις εβδομάδες περίπου που έχει κυκλοφορήσει στην «πατρίδα» της LG, η πορεία του δεν είναι και ιδιαιτέρως καλή. Μάλιστα, σύμφωνα με παράγοντες της κορεατικής αγοράς, στη λίστα που καταγράφει τις περισσότερες πωλήσεις κινητών τηλεφώνων για τη Ν. Κορέα, το LG V10 έρχεται μόλις στην 15η θέση (με το Galaxy Note 5 της Samsung να βρίσκεται στην κορυφή). Μάλιστα, η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη για την LG, καθώς μόλις που έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά οι νέες ναυαρχίδες της Apple.

    LG-V10-04

    To LG V10 κοστίζει λίγο παραπάνω από τα 600 δολάρια και διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με Gorilla Galls 4 προστασία (ανάλυση στα 1440×2560 pixels), ενώ επιπλέον διαθέτει secondary display 2.1 ιντσών, το οποίο εμφανίζει μία σειρά από πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον user. Όσον αφορά στο εσωτερικό του, το LG V10 διαθέτει έναν εξαπύρηνο Snapdragon 808 μαζί με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου (με τη δυνατότητα επέκτασης μάλιστα που φτάνει τα 2TB). Επιπλέον, το LG V10 διαθέτει κάμερα στα 16MP με OIS και selfie cam στα 5MP, καθώς επίσης και Android Lollipop 5.1 με δυνατότητα επέκτασης σε Android Marshmallow 6.0.

    LG-V10-Manual-Camera-Mode

    Αναμφίβολα, κοιτάζοντας τα παραπάνω specs είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ισχυρό smartphone, παρόλα αυτά ίσως το timing της εξόδου του στην αγορά της Ν. Κορέας να μην ήταν το καταλληλότερο και για αυτό ενδεχομένως η νέα ναυαρχίδα της LG να καταγράφει μία τόσο “χαμηλή πτήση”.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles