22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ballerina: Με Keanu Reeves το spinoff του John Wick

    Ο κινηματογραφικός θάνατος του John Wick προκάλεσε ανησυχίες στους fans σχετικά με την αντικατάστασή του, αλλά ο ρόλος του Keanu Reeves στην επόμενη ταινία John Wick απομακρύνει αυτές τις ανησυχίες. Παρά τον θάνατο του ήρωα στο τέταρτο μέρος της σειράς δράσης, ο γνωστός ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο του στο επερχόμενο spinoff Ballerina. Δεδομένης της σημασίας του Reeves για τη σειρά, υπήρχε φυσικά ανησυχία για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί το John Wick χωρίς τον πρωταγωνιστή του. Το John Wick 4 του έδωσε την τέλεια αποχαιρετιστήρια τελετή, προσφέροντας στον Reeves τον τέλειο τρόπο για να αποχωρήσει. Ωστόσο, θα επιστρέψει στο spinoff του 2025 με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas.

    Το teaser του Ballerina αφήνει υπονοούμενα ότι ο John Wick ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο στην εκπαίδευση της Rooney της Ana de Armas. Νέο υλικό από το Ballerina παρουσιάστηκε στο CinemaCon, και ενώ δεν έδειχνε απευθείας τον χαρακτήρα του Reeves να εκπαιδεύει την Rooney, φαινόταν ότι υποδεικνύει ότι οι δύο θα συνεργαστούν. Το teaser υποδήλωνε ότι η Rooney ενδέχεται να μάθει πώς να γίνει δολοφόνος κατά τη διάρκεια του spinoff στην αναζήτησή της για εκδίκηση, με τον Reeves να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ταινίας. Ο John Wick μπορεί να είναι ο δάσκαλός της. Αυτό δίνει στους χαρακτήρες την απαραίτητη σύνδεση, αν η Rooney πρόκειται να είναι ο επόμενος βασικός δολοφόνος της σειράς.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο trailer που παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών ξεκινά με την πρωταγωνίστρια να ρωτά τον John Wick: “Πώς μπορώ να αρχίσω να κάνω αυτό που κάνεις εσύ;” Τότε εμφανίστηκε ο Keanu Reeves στο trailer, απαντώντας: “Φαίνεται ότι το έχεις κάνει ήδη”.

    Το Ballerina αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου του 2025.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles