15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ban… διαλέγω εσένα! Οι developers του Pokemon GO έστειλαν «για τσάι» 5 εκατ. cheaters μέσα σε 1 χρόνο!

    Καμία υγιής gaming community δεν θέλει να έχει cheaters στις τάξεις της, για αυτό και οι εταιρείες κάνουν τα πάντα για να διαφυλάξουν ότι οι τίτλοι τους δεν θα μολυνθούν με την «ασθένεια» του cheating. Στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλιστα εφαρμόζουν (δικαίως) πολύ αυστηρές ποινές σε εκείνους που παραβιάζουν τους όρους ορθής χρήσης ενός παιχνιδιού. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η Niantic Labs, την οποία όλοι γνωρίζουμε από το Pokemon GO. Όπως γνωστοποίησαν πρόσφατα οι developers της Niantic, αναγκάστηκαν να απαγορεύσουν την πρόσβαση και να «τιμωρήσουν» περισσότερους από 5 εκατομμύρια cheaters!

    Όπως έγινε γνωστό, από τα 5 εκατομμύρια bans 20% ήταν μόνιμα, εστιάζοντας σε τρεις τίτλους: Pokemon GO, Ingress και Harry Potter – Wizards Unite. Η Niantic Labs έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας για τα games της, επενδύοντας σημαντικά σε τεχνολογίες που έχουν ως στόχο τους να βελτιώσουν τις δυνατότητες ανίχνευσης που αφορούν στο cheating. Αν και η Niantic δεν αναφέρθηκε στις μεθόδους που ακολουθεί, ωστόσο αποστολή της είναι να εξασφάλιση «δίκαιο» gameplay για όλους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να μην σας πιάσει η anti-cheat δαγκάνα της εταιρείας ανάπτυξης του Pokemon GΟ, καλό θα ήταν πάντα να κατεβάζετε τους τίτλους της από τα official stores.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles