21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Bang & Olufsen: Νέο Beosound Explore για τους λάτρεις της περιπέτειας!

    Η Bang & Olufsen παρουσίασε το νέο Beosound Explore, ένα στιβαρό ηχείο που δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της περιπέτειας και των extreme sport. Ελαφρύ, αδιάβροχο και με τον εξαιρετικό χαρακτηριστικό ήχο της Bang & Olufsen, το Beosound Explore είναι το τέλειο ηχείο για να σας συνοδεύει παντού!

    Το Beosound Explore είναι το πρώτο ηχείο στην αγορά που διαθέτει αλουμίνιο τύπου 2 για βελτιωμένη αντοχή στις γρατσουνιές, καθιστώντας το ένα ιδανικό ηχείο για υπαίθριες δραστηριότητες.

    Το ηχείο διαθέτει ένα αλουμίνιο αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε σφιχτά το ηχείο στο σακίδιο  σας ενώ βρίσκεστε σε  εξωτερικές δραστηριότητες.  Είτε κάνετε πεζοπορία,  είτε κάμπινγκ σε εξωτερικούς χώρους, η δυνατότητα IP67 Dust and Waterproof προστατεύει το ηχείο. Παρά το ανθεκτικό εξωτερικό κέλυφος του, το ηχείο είναι ελαφρύ στα 631 γραμμάρια.

    Το Beosound Explore σε χρώμα μαύρο και πράσινο διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Bang & Olufsen και επιλεγμένους συνεργάτες μέσω του δικτύου μεταπωλητών της ASBIS σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα.

    Το Beosound Explore Gray Mist θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2021.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles