15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Barbie: Ευχάριστη έκπληξη το πρώτο trailer της ταινίας με τη Margot Robbie

    Από τη στιγμή που το πρώτο κορίτσι εμφανίστηκε στη γη, εμφανίστηκαν και οι κούκλες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η ταινία Barbie ξεσηκώνει το γυναικείο κυρίως κοινό και θεωρείται μια από τις πιο αναμενόμενες παραγωγές του 2023. Το πρώτο teaser trailer παρουσιάστηκε από τη Warner Bros. πριν μερικές ώρες και αποκάλυψε μια ταινία με αρκετές προοπτικές που δε μοιάζει με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Η ταινία Barbie της Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) θα παρουσιάσει τη Margot Robbie στο ρόλο της επικής κούκλας και τον Ryan Gosling στο ρόλο του Ken. Το σύντομο video ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη, αφού δεν έχει σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος για μια ταινία εμπνευσμένη από την κούκλα της Mattel. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές στο 2001: A Space Odyssey του Stanley Kubrick, αφού στην ουσία έχουμε μια παρωδία. Τα παιδιά καταστρέφουν τις κούκλες τους μόλις παρουσιάζεται μια τεράστια Margot Robbie, που στέκεται περήφανα μπροστά τους.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου του 2023. Εκτός από την Robbie και τον Gosling το cast περιλαμβάνει τους Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

    Διαβάστε επίσης:

    Επικό το πρώτο επίσημο trailer του Oppenheimer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles