19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επικό το πρώτο επίσημο trailer του Oppenheimer

    Το πρώτο επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan είναι πλέον γεγονός και μας προετοιμάζει για ένα επικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy που διαπραγματεύεται την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας.

    Ο αγαπημένος από το Peaky Blinders Murphy υποδύεται τον επικεφαλής του “Manhattan Project” J. Robert Oppenheimer, τον Αμερικανό θεωρητικό φυσικό που θεωρείται ο πατέρας της ατομικής βόμβας. Ο Nolan υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία βασίζεται στο “American Prometheus” των Kai Bird και Martin J. Sherwin.

    Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Gary Oldman, Harrison Gilbertson, Emma Dumont, Devon Bostick, Olivia Thirlby, Trond Fausa, Christopher Denham και Josh Zuckerman.

    Το Oppenheimer θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    James Cameron: Μελέτη αποδεικνύει ότι ο Jack στον Τιτανικό δε μπορούσε να επιβιώσει

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles