23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Barbie: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

    Η οικογένεια είναι που κάνει τα Χριστούγεννα την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Η Barbie µε τις τρεις µικρές αδερφές της είναι οι πρώτες που το γνωρίζουν.
    Το δέντρο έχει στηθεί, τα στολίδια όλα στη θέση τους, τα γλυκά ετοιµάζονται και… η µικρή πιτσιρίκα σας δεν λέει να πάρει τα µάτια της από πάνω σας εάν δεν ακούσει τη µαγική λέξη. Barbie. Όχι όποια κι όποια, αλλά αυτήν που περνάει Τέλεια Χριστούγεννα µε όλη της την οικογένεια!
    Το Barbie: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι ακόµα µία περιπέτεια της κούκλας θεσµός που θα δει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της να µετατρέπονται σε µία απρόσµενη περιπέτεια µε διδακτική κατάληξη. Γιατί µπορείνα βρεθείς µακριά από τον αρχικό προορισµό σου που είναι η εντυπωσιακή Νέα Υόρκη, όµως η απόλαυση τωνΧριστουγέννων είναι η ίδια παντού αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι γύρω σου. Στην περίπτωση της Barbie δηλαδή, οι αδελφές και η αγαπηµένη της οικογένεια, που όλοι µαζί θα γιορτάσουν το πραγµατικό νόηµα τωνΧριστουγέννων.
    Το DVD που κυκλοφορεί από τη Sony Pictures Home Entertainment, είναι η 21η computer animated ταινία της Barbie, και µάλιστα η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη, αφού είχε προηγηθεί το Barbie in A Christmas Carol.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles