20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Batman (The Telltale Series): πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού;

    Η εταιρία Telltale Games ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι «Batman The Telltale Series» θα κάνει το ντεμπούτο του με το πρώτο επεισόδιο τον Αύγουστο σε όλες τις κονσόλες, τους υπολογιστές και τις iOS και Android συσκευές. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από μεταπωλητές στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στην Βόρεια Αμερική ως ένα σπέσιαλ Season Pass Disc, το οποίο θα περιλαμβάνει τα πρώτα πέντε επεισόδια της σεζόν και θα προσφέρει πρόσβαση στα τέσσερα υπο-επεισόδια, όταν διατεθούν για κατέβασμα διαδικτυακά. Έπειτα, η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε μεταπωλητές σε όλη την Ευρώπη από τις 16 Σεπτεμβρίου. Η ψηφιακή πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες, μαζί με την παγκόσμια πρεμιέρα του τρέιλερ του παιχνιδιού.

    sdfdff

    Ο CEO και συνιδρυτής της Telltale Games, Kevin Bruner, δήλωσε: «Δουλεύουμε σκληρά στην Telltale για να δημιουργήσουμε μια νέα επανάληψη της ιστορίας του Batman, η οποία βάζει τους παίχτες στη θέση του δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne, όπως ακριβώς θα τους τοποθετήσει στη θέση του σούπερ-ήρωα με τη μάσκα, με σκοπό να αποφασίσει πως θα εξελιχθεί το πολύπλοκο δράμα, πλούσιο σε περιπέτεια, έγκλημα, διαφθορά και την κακία που καραδοκεί σε όλους τους δρόμους της Gotham City. Η σύνθετη ζωή και ο ευαίσθητος ψυχισμός του Bruce Wayne τον έχουν οδηγήσει να γίνει μια θαρραλέα επανάσταση της χαρακτηριστικής role-playing εμπειρίας, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι καθώς προετοιμαζόμαστε για να προσφέρουμε την σειρά στους παίχτες όλου του κόσμου αυτό το καλοκαίρι.»

    sfsdf

    Rendered to look like a living, breathing comic book, το όραμα της Telltale σχετικά με τον Batman θα περιέχει ένα βραβευμένο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Troy Baker ως Bruce Wayne, Travis Willingham ως Harvey Dent, Erin Yvette ως Vicki Vale, Enn Reitel ως Alfred Pennyworth, Murphy Guyer ως Lieutenant James Gordon, Richard McGonagle ως Carmine Falcone, και Laura Bailey ως Selina Kyle.

    dfffg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles