16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Στο Batman V Superman: Dawn of Justice θα είναι και ο Doomsday!

    Καλός και άγιος ο Lex Luthor, αλλά να κυλήσει ολόκληρο Batman V Superman: Dawn of Justice με μόνο τα εγκεφαλικά του παιχνίδια ως villain υλικό, θα ήταν κρίμα κι άδικο. Και φυσικά λάθος. Γι’ αυτό λοιπόν στο σενάριο θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα μπράτσα του Doomsday, “the ultimate killing machine” όπως είναι αλλιώς γνωστός.

    katucms_image_05d1c1ab3cbd92deb26a0c0a7a283d47_8076

    Το blockbuster του 2016 θα ενεργοποιήσει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς villain της DC Comics, με τις φήμες να λένε πως η live action εκδοχή του είναι άκρως εντυπωσιακή, και πολύ κοντά στο κόμικ. Είναι σίγουρο πως θα είναι αυτός που θα κάνει τη ζωή του Superman πάρα πολύ δύσκολη και μένει να δούμε εάν θα βάλει στο μάτι και τον Batman.
    O Doomsday είναι το δημιούργημα ενός εξωγήινου επιστήμονα που προσπάθησε να φτιάξει το τέλειο όπλο. Αναγκασμένος να αντέξει τις δύσκολες συνθήκες του προϊστορικού Krypton, στην πορεία θα γίνει απίστευτα δυνατός, θα σκοτώσει τον δημιουργό του και τελικά θα δραπετεύσει. Αφού θα περιπλανηθεί στο διάστημα, θα φτάσει στη Γη όπου και θα παλέψει με τον Superman, καταφέρνοντας μάλιστα να τον σκοτώσει, βλέπε κόμικ του 1992, The Death of Superman.
    Φυσικά στα κόμικ όλοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέφουν ζωντανοί και ακμαίοι, γι’ αυτό και θα ξανασυναντηθούν σύντομα, και μάλιστα στη μεγάλη οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles