24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Batman vs. Superman: κομμένη σκηνή αποκαλύπτει γιατί ο Superman δεν χρησιμοποιεί πάντα τις δυνάμεις του

    Όπως παρατηρήσαμε κι εμείς στο Batman vs. Superman: Dawn of Justice, ο Superman ήρθε αντιμέτωπος δύο φορές με κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο σε κίνδυνο, αλλά μόνο σε μια από αυτές τις περιπτώσεις  μπόρεσε να αντιδράσει και να βοηθήσει εν τέλη (αποφύγαμε τα spoilers όπως βλέπετε).

    BATMAN-SUPERMAN

    Κάποιοι «καλοπροαίρετοι» το χαρακτήρισαν ως ένα κενό στη πλοκή της υπόθεσης, όμως ο υπεύθυνος της παραγωγής, Zack Snyder ανέφερε το εξής:

    «Κατά τη γνώμη μου, η απόσταση μεταξύ της Metropolis και του Smallville είναι ακριβώς στα όρια της ακοής του. Επίσης, ο θόρυβος της πόλης το καθιστά δύσκολο αφού εκεί ακούει και τις κραυγές των χιλιάδων πολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Παρόλα αυτά σαν Superman ακούει τα πάντα σχεδόν, αλλά επιλέγει πότε να επέμβει και πότε όχι.»

    Και επειδή κάποιοι από εσάς μπορεί να μη πειστήκατε από τα λεγόμενα του, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο IGN, ο Zack Snyder, αποκάλυψε πως μια κομμένη σκηνή μπορεί να αποδείξει πλήρως τα λεγόμενα του.

    Αυτή η σκηνή θα μπορούσε ομολογουμένως να δημιουργήσει περισσότερη αντιπάθεια προς το πρόσωπο του Superman, που έρχεται σε αντίθεση με την άποψη των συντελεστών της ταινίας που ήθελαν να τον παρουσιάσουν ως έναν superhero  του τύπου «είμαι καλός για αυτόν τον κόσμο τελικά;».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles