19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Batman vs Thor»: Ο Christian Bale είναι ο νέος «κακός» της Marvel

    Ένας Batman στη Marvel! O Christian Bale θα είναι και επισήμως στο καστ της επερχόμενης ταινίας στο υπερηρωικό σύμπαν της Marvel, «Thor: Love and Thunder». Στην τέταρτη ταινία για τον Θεό από το Άσγκαρντ, Θόρ, αντίπαλος του θα είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ, του οποίου η δημοτικότητα ανέβηκε κατακόρυφα μετά τον ρόλο του ως Batman στην τριλογία του Christopher Nolan.

    christian bale marvel

    Τα νέα αποκάλυψε η Tessa Thompson, η κινηματογραφική «Valkyrie» μιλώντας στο Entertainment Tonight σε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Μπέιλ θα παίξει τον «κακό» στην επόμενη ταινία μας, γεγονός που είναι φανταστικό».

    Φημολογείται έντονα ότι ο ρόλος του Christian Bale θα είναι εκείνος του Balder the Brave από τα κόμιξ της Marvel.

    christian bale marvel
    Ο Christian Bale στην ταινία “American Psycho” του 2000.

    Τι ξέρουμε για την επερχόμενη ταινία «Thor: Love and Thunder»;

    Η ταινία με τίτλο «Thor: Love and Thunder» αναμένεται να έχει και εκείνη ανάλαφρο, χιουμοριστικό ύφος όπως το «Thor: Ragnarok», τρίτη ταινία Thor. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Taika Waititi, ο υπεύθυνος για το Ragnarok, που σκηνοθέτησε πρόσφατα και το «Τζότζο» που πήρε βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

    Στην επερχόμενη ταινία θα ξαναδούμε την Τζέιν Φόστερ, την οποία ενσαρκώνει η Νάταλι Πόρτμαν. Ο Γουαϊτίτι δήλωσε πρόσφατα ότι η Φόστερ «θα κραδαίνει στη νέα ταινία το Σφυρί του Θορ». Αυτό θα συμβεί επειδή ο Θορ (Chris Hemsworth) φαίνεται πως χάνει τις δυνάμεις του. Μαζί τους θα ξανά δούμε την Tessa Thomson ως Valkyrie.

    Με την συμμετοχή του Christian Bale στην νέα ταινία της Marvel που θα δούμε το 2021, σηματοδοτείται η δεύτερη φορά που ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον Batman συμμετέχει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Πρώτος ήταν ο Μάικλ Κίτον που «έπαιξε» τον Vulture στο «Spider-Man: Homecoming». Είχε πρωταγωνιστήσει ως Σκοτεινός Ιππότης στην ταινία Batman του 1989.

    Το «Thor: Love & Thunder» έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 5 Νοεμβρίου 2021.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles