18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    BattleHand: ένα εθιστικό online RPG mobile game

    Τα RPG παιχνίδια είναι αρκετά δημοφιλή τον τελευταίο διάστημα. Χάρη στις πολλές online multiplayer επιλογές, οι χρήστες κινητών μπορούν να παίξουν αρκετά RPG παιχνίδια, ενώ από ότι φαίνεται, περνάνε αρκετές ώρες την ημέρας παίζοντας. Ανάμεσα με αυτού του είδους τα παιχνίδια βρίσκεται και το BattleHand.

    sf

    Το BattleHand μοιάζει αρκετά με τα άλλα RPG παιχνίδια. Είναι παιχνίδι φαντασίας και απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από πολλούς ήρωες, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο δυνατοί με το πέρασμα του χρόνου, αφού γίνει αναβάθμιση του εξοπλισμού και τον δεξιοτήτων τους. Ο στόχος είναι να κατατροπώσεις τα κακά τσιράκια της Βασίλισσας Amethyst, που θα σου πάρει αρκετό καιρό βέβαια. Το παιχνίδι είναι γεμάτο από ξωτικά, μάγους και πολεμιστές, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με διάφορα όπλα και ξόρκια. Το παιχνίδι προσφέρει πολύ καλά 3D γραφικά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείς να ανέβεις επίπεδο και να συγκεντρώσεις\χρησιμοποιήσεις κάρτες με διάφορες δυνάμεις. Μπορείς να αναβαθμίσεις τον χαρακτήρα σου ξεκλειδώνοντας νέες κινήσεις, ενώ το gameplay είναι αρκετά εύκολο και το tutorial του παιχνιδιού είναι πολύ καλό και εξηγεί τα βασικά αρκετά γρήγορα.

    Το BattleHand είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά μπορείς να αγοράσεις κάποια επιπλέον αντικείμενα. Έχει βαθμολογία 4.4 και μπορείς να το κατεβάσεις από το Google Play

    Δείτε το trailer του παιχνιδιού για να πάρετε μια γεύση:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles