16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Baywatch: Η θρυλική σειρά των ’90s επιστρέφει με νέα γενιά ναυαγοσωστών

    Ένα νέο reboot της θρυλικής σειράς Baywatch βρίσκεται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη στο Fox, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Variety. Η original σειρά προβλήθηκε το 1989 και εξελίχθηκε σε ορόσημο της ποπ κουλτούρας χάρη στο αναγνωρίσιμό της στυλ, τους χαρισματικούς σταρ και το ευχάριστο συναίσθημα που επικεντρώθηκε γύρω από την ομάδα των ναυαγοσώστων που περιφρουρούσαν τις παραλίες του Λος Άντζελες.

    Η νέα εκδοχή του Baywatch ξεκινά με τη Laura Olsen στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η οποία προηγουμένως εργάστηκε σε τίτλους όπως το Spinning Out και το Blood & Treasure. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τους χαρακτήρες που θα φορέσουν τα κόκκινα μαγιό τους και θα εργαστούν σκληρά στην παραλία για το reboot. Η αρχική σειρά Baywatch περιελάμβανε χαρακτήρες όπως ο Mitch Buchannon (David Hasselhoff), Craig Pomeroy (Parker Stevenson), Jill Riley (Shawn Weatherly) και C.J. Parker (Pamela Anderson).

    Το original Baywatch

    Για περισσότερο από μια δεκαετία, η ομάδα είχε ως αποστολή να προστατεύει όλους όσους ήθελαν να απολαύσουν μια διασκεδαστική ημέρα στην παραλία, με τους ναυαγοσώστες να βρίσκονται μπλεγμένοι σε διάφορα περιστατικά, ερωτικά σενάρια και να τρέχουν με αργή κίνηση κατά μήκος της ακτογραμμής.

    Οι Michael Berk, Douglas Schwartz και Gregory J. Bonann δημιούργησαν την αρχική έκδοση του Baywatch, προκειμένου να μοιραστούν τις περιπέτειες της ομάδας με το κοινό σε μια σειρά που κατέληξε να έχει 11 σεζόν. Ενώ δεν αποκαλύφθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το στόχο του reboot του Baywatch προς το παρόν, κοινοποιήθηκε μια επίσημη σύνοψη, θέτοντας τον τόνο για τη δράση που θα ακολουθήσει:

    “Τολμηρές διασωστικές ενέργειες στον ωκεανό, αχανείς παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια ολόκληρη νέα γενιά ναυαγοσώστων του Baywatch, που ζουν περίπλοκες προσωπικές ζωές σε αυτό το δραματικό reboot που δείχνει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις”.

    Διαβάστε επίσης:

    Pamela, A Love Story: Χωρίς… φίλτρα η Anderson στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles