12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BBC Earth: Το κανάλι των κορυφαίων ντοκιμαντέρ στην COSMOTE TV

    Πρεμιέρα κάνει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, στην COSMΟΤΕ TV, το κανάλι με τις κορυφαίες παραγωγές ντοκιμαντέρ, BBC Earth. Το BBC Earth θα βρίσκεται στον ‘αέρα’ την  Κυριακή 1 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO[1] και COSMOTE REPLAY TV.

    Life Below Zero: Series 05

    Με διάσημες παραγωγές και βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από την φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα, το BBC Earth συνεργάζεται με καταξιωμένους δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις μεγάλες παραγωγές του καναλιού, ξεκινώντας με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ Blue Planet II, σε Α’ τηλεοπτική προβολή τον Οκτώβριο. Συνέχεια του βραβευμένου με 2 Emmy Blue Planet, το Blue Planet II μας ταξιδεύει στους ωκεανούς του πλανήτη, με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί. Το Blue Planet κατείχε για 15 χρόνια την  πρώτη θέση στις προβολές ντοκιμαντέρ στην Μ. Βρετανία.

    BLUE PLANET II

    «Το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ του BBC, BBC Earth, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από την COSMOTE TV, φέρνοντας στο ελληνικό κοινό σπουδαίες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το πολυβραβευμένο Blue Planet και το Blue Planet ΙΙ. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα προστεθεί στην πλατφόρμα της COSMOTE TV κι άλλο νέο, συναρπαστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director COSMOTE TV.

    «Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν  παγκοσμίου εμβέλειας brands με τηλεοπτικό περιεχόμενο που μπορεί να έχει απήχηση στα τοπικά κοινά. Το BBC είναι ένας από τους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές, όπως το Planet Earth II και το Blue Planet. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με την COSMOTE TV,  το ελληνικό κοινό θα γίνει μέρος της ολοένα μεγαλύτερης οικογένειας τηλεθεατών παγκοσμίως, με πρόσβαση στο υψηλής ποιότητας βρετανικό περιεχόμενο του BBC Earth», δήλωσε η κα Natasha Housain, Γενική Διευθύντρια & Αντιπρόεδρος του BBC Worldwide.

    BLUE PLANET II

    Εκτός από την πρεμιέρα του Blue Planet II, την φετινή σεζόν ξεχωρίζει επίσης η προβολή των ντοκιμαντέρ:

    • Astronauts: Toughest Job in the Universe, που ακολουθεί 12 συνηθισμένους ανθρώπους, οι οποίοι αποφασίζουν να εκπαιδευτούν ως αστροναύτες. Μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς να δοκιμάζονται και να φτάνουν στα όριά τους, καθώς παράλληλα αξιολογούνται από γιατρούς, ψυχολόγους και από τον θρυλικό αστροναύτη και πρώην διοικητή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, Chris Hadfield.
    • Life Below Zero: Η βραβευμένη με Emmy σειρά ριάλιτι του BBC Earth επιστρέφει με την 5η σεζόν, ρίχνοντας φως στην καθημερινότητα μιας ομάδας ανθρώπων, που έχει επιλέξει να ζει σε μία περιοχή της Αλάσκας με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.
    • The Hunt: Η βραβευμένη με BAFTA σειρά, από τον παραγωγό των ταινιών Planet Earth και Frozen, μας βάζει στον κόσμο των αρπακτικών και στις τακτικές που εφαρμόζουν προκειμένου να αλιεύσουν τα θηράματά τους.
    • The Weirdest Weathers of the Universe: Το νέο ντοκιμαντέρ του BBC Earth παρουσιάζει τη δύναμη της φύσης, μέσα από ακραίες καιρικές συνθήκες που καθηλώνουν.

    Το BBC Earth, που από 1η Οκτωβρίου θα μπορούν να παρακολουθούν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, πρωτοστατεί στις παραγωγές ντοκιμαντέρ και μετρά πάνω από 500 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

     [1] Αφορά τους συνδρομητές της βασικής υπηρεσίας COSMOTE TV.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles