15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BBM update για Android και iOS, υποστήριξη για iPod Touch/iPad Wi-Fi

    Το δημοφιλές messaging app της Blackberry, το BBM, έσπασε τα κοντέρ την πρώτη μέρα διάθεσής για Android και iOS συσκευές, ξεπερνώτας τα 10.000.000 downloads σε 24 ώρες! Οι κάτοχοι BB συσκευών το απολαμβάνουν εδώ και χρόνια αλλά φαίνεται πως κάτι αντίστοιχο έλειπε από τις ζωές των υπόλοιπων χρηστών, που έσπευσαν να το εγκαταστήσουν.

    Εν καιρώ τα downloads «ξεφούσκωσαν» αλλά ήδη πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν σταθερά το app για την επικοινωνία τους, παρά τα όποια αρχικά προβλήματα που παρουσίασε σε ορισμένες συσκευές. Πλέον υπάρχει διαθέσιμη μια updated έκδοση του BBM που διορθώνει πολλά από αυτά τα bugs, προσθέτει ορισμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά και επιπλέον μπορεί να εγκατασταθεί σε iPod Touch και WiFi-only iPads, συσκευές που δεν υποστήριζονταν στην πρώτη έκδοση.

    bbmupdate1

    Στη νέα, Android έκδοση του BBM θα μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις επαφές σας κατά βούληση αλλά και ταξινομήσετε την εμφάνισή τους με βάση τα groups. Επίσης το φιλτράρισμα των επαφών γίνεται ευκολότερο για να τις εντοπίζετε ταχύτερα, ενώ διορθώνεται ένα bug που είχε ως αποτέλεσμα αυξημένη κατανάλωση ενέργειας στις Android συσκευές.

    Όσο για τα smartphones/tablets με iOS, επιδιορθώνεται ένα πρόβλημα με «χαμένες» επαφές που είχε παρατηρηθεί από τους χρήστες και βελτιώνεται η υποστήριξη ξένων διαλέκτων, ενώ τόσο εδώ, όσο και στο Android BBM, θα έχετε περισσότερες επιλογές για το διαμοιρασμό του PIN barcode σας και θα βρίσκετε πιό εύκολα τους φίλους σας που επίσης χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

    Αναλυτικά οι αλλαγές που επιφέρει το update εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles