19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Όχι άλλα memes με το «Be like Bill»!

    Συμβαίνει συχνά, ειδικότερα όταν σε κάτι πλέον “εμπλακεί” το Facebook: ξεκινάει ως χαριτωμένο, τις πρώτες φορές που το βλέπεις γελάς, το στέλνεις στους φίλους σου, ίσως το κάνεις και share. Μετά όμως; Τι γίνεται όταν ο “χείμαρρος” των Facebook posts που το αφορούν έρθει πάνω σου. Ε, κάποια στιγμή, πραγματικά βαριέσαι κι όταν μιλάμε για το Be like Bill που το έχεις δει στους μισούς τοίχους των φίλων σου, αυτό γίνεται πάρα πολύ γρήγορα.

    Be_Like_Bill_snowing

    To meme που αφορά τον stick man, που έχεις βαρεθεί να βλέπεις στις οθόνες σου, ξεκίνησε ουσιαστικά σαν ένας τρόπος να αναδειχθούν πράγματα που μας ενοχλούν καθημερινά. Όπως λέει ο δημιουργός του, ο Eugeni Croituru από τη Μολδαβία, η ιδέα ήταν απλή, καθώς θέλησε να δώσει τη μορφή του “Bill” σε κάθε άνθρωπο που “έχει κοινή λογική, είναι έξυπνος και δεν κάνει ενοχλητικά πράγματα”. Μία χαρά ακούγεται και τις πρώτες 50 φορές που το είδαμε μας άρεσε. Τώρα όμως μάλλον το αστείο έχει παρατραβήξει.

    dont be like bill

    Όχι άλλα memes με το “Be like Bill” λοιπόν. Και όπως λέει άψογα το 9Gag στο παρακάτω “Don’t be like Facebook.

    fb bill

    Αν πάλι διαφωνείτε μαζί μας και θέλετε να συνεχίσετε να χαίρεστε με τον Bill, να η επίσημη σελίδα του. Οι υπόλοιποι κάντε like στο Don’t be like Bill ή απλά αγνοήστε το meme…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles