14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Be Smart & Win με Lenovo – Έφτασε η ώρα για… Back to school; Παίξε και κέρδισε ένα Lenovo Legion 5!

    Ξεκίνα δυναμικά τη χρονιά με ένα δώρο για κορυφαίες gaming εμπειρίες! Μπες στο Lenovo Greece σε Facebook και Instagram, παίξε και πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

    Βρες όλα τα ζευγάρια όσο πιο γρήγορα μπορείς, κάνε share με hashtags #BeSmart και #LenovoGreece και μπες στην κλήρωση για ένα καταπληκτικό Lenovo Legion 5 15IMH6, την απόλυτη gaming εμπειρία σε ένα laptop με στυλ και design που θα λατρέψεις.

    Με οθόνη Full HD  15,6’’, 16GB RAM, 521GB SSD, το Lenovo Legion 5 έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει ισχύ και φορητότητα. Με την πιο πρόσφατη τεχνολογία Intel και NVIDIA hardware αυτό το laptop είναι ένα πραγματικό αριστούργημα gaming!

    Διάρκεια Διαγωνισμού: έως 30 Σεπτεμβρίου

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles