21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Beach Sound: φορητό ηχείο Bluetooth με USB, FM και τηλεκοντρόλ

    Μία φορητή λύση ήχου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα το καλοκαίρι, που οι έξοδοι μας είναι πιο συχνές αλλά και πιο μακρινές και οι παραλίες μας προσμένουν!

    Η συσκευή που θα επιλέξουμε πρέπει προφανώς να έχει όχι μόνο καλές δυνατότητες αλλά και υψηλό βαθμό φορητότητας.

    Αυτές τις προδιαγραφές τις καλύπτει σίγουρα το νέο Bluetooth ηχείο της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 14,90€ !!!

    Το πρώτο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η σχεδίαση του, καθώς χαρακτηρίζεται από ένα… militaire pattern (ελληνιστί, στρατιωτική παραλλαγή), και μάλιστα από το ανθεκτικό υλικό που κατασκευάζονται τα σακβουαγιάζ.

    Αυτό συμπληρώνεται από χερούλι μεταφοράς εξαιρετικής αντοχής και στηρίγματα βάσης, με όλα τα παραπάνω να ενσωματώνονται στην ίδια τη συσκευή, για μέγιστη ευκολία αλλά και ασφάλεια.

    Στη μία πλευρά του βρίσκεται το ηχείο των 10 watts, ενώ στην άλλη τα πλήκτρα ελέγχου για εναλλαγή mode, αυξομείωση έντασης, μετάβαση μεταξύ κομματιών, όπως και ο διακόπτης on/off.

    Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο καλαίσθητο και πρακτικό είναι!

    Όσον αφορά τις ψηφιακές επιλογές, διαθέτει μία θύρα για κάρτα μνήμης microSD, μία υποδοχή USB για στικάκια, αλλά και μία υποδοχή microUSB, ώστε να φορτίζετε την ενσωματωμένη μπαταρία.

    Η χωρητικότητα της είναι μεγάλη (1.200 mAh) προκειμένου να προσφέρει τόσο την ένταση που χρειάζεται για το beach party όσο και την αυτονομία, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική εκτός σπιτιού χωρίς την ανάγκη για συχνές φορτίσεις.

    Στην πλευρά των controls θα βρείτε μία στερεοφωνική είσοδο 3,5mm όπως και το μικρόφωνο για τη λειτουργία handsfree. Ναι, εννοείται πως μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ηχείο για τη μουσική σας, όσο και ως ασύρματο handsfree για την επικοινωνία σας, μέσω Bluetooth.

    Απλά το κάνετε pair με το smartphone, το tablet, το laptop, το MP3 player, κτλ., και ξεχνάτε τα καλώδια. Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς διαθέτει ραδιοφωνικό δέκτη FM. Επιπλέον συνοδεύεται από ένα μικρό τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες του χωρίς να σηκώνεστε κάθε λίγο από τη θέση σας. Με άλλα λόγια θα μπορούσε να είναι το ιδανικό σύστημα για κάθε εφηβικό δωμάτιο…

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε τις διακοπές σας, αλλά και ατέλειωτες ώρες μουσικής στο σπίτι με τον πιο διασκεδαστικό σύντροφο!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 14,90 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles