24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεχάστε το bendgate του iPhone 6 Plus, κάποιος διαμαρτύρεται για το… beardgate!

    Εντάξει, δεν είναι και η σοβαρότερη είδηση που θα διαβάσετε σήμερα, το γεγονός είναι, πάντως, ότι χρήστης διαμαρτύρεται ότι το iPhone 6 Plus του δεν αγαπά ιδιαίτερα τις… τρίχες από τη γενειάδα του. Και κάπως έτσι γεννιέται… το beardgate.

    Man-grooming-beard

    Η “καταγγελία” έγινε στην κοινότητα του 9to5Mac από έναν χρήστη που υποστηρίζει ότι το iPhone 6 Plus που έχει αγοράσει σκαλώνει στα γένια του όταν προσπαθεί να κάνει μία κλήση, με τις τρίχες να μπλέκονται στην “ένωση μεταξύ γυαλιού και αλουμινίου” της συσκευής!

    Ο ίδιος, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έψαξε στο twitter και βρήκε άλλους… τρεις γενειοφόρους, οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

    Δε νομίζουμε ότι η Apple θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτή την “καταγγελία”, σε κάθε περίπτωση αν ισχυριζόμασταν ότι δεν έκλεβε το ενδιαφέρον μας, θα λέγαμε ψέματα. Αφήστε που είμαστε σίγουροι ότι το Youtube θα αρχίσει να έχει, αργά η γρήγορα, videos με δοκιμές από μουσάτους κατόχους του iPhone 6 Plus.

    Έχουμε, όμως, και άλλη μία απορία. Ο έτερος πρωταγωνιστής “σκανδάλων” τελευταία, το Samsung Galaxy Note 4, πώς να τα πηγαίνει σε αυτόν τον τομέα;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles