18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Beats Audio στα νέα κινητά της HTC, τουλάχιστον για φέτος. Για μετά… βλέπουμε

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Beats ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει πίσω το ποσοστό 25% της εταιρείας που κατέχει η HTC. Ωστόσο η συμφωνία των δύο εταιρειών δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και έτσι, μένουν αρκετές ακόμη λεπτομέρειες να μάθουμε. Υπήρξε μία φήμη, ότι για παράδειγμα το HTC One Max, δεν θα κάνει χρήση της τεχνολογίας Beats Audio, επειδή η “δύο εταιρείες τα έσπασαν μεταξύ τους” ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

    Είναι προφανές, ότι η HTC, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αναγκάστηκε να πουλήσει το ποσοστό της πίσω στην Beats, και τίποτα περισσότερο. Ο Πρόεδρος μάλιστα της Beats, κ. Luke Wood φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Έτσι, μεταξύ άλλων είπε ότι οι δύο εταιρείες αναμένεται να συνεργαστούν στην προώθηση των προϊόντων τους, με νέα καμπάνια ενώ είπε ότι αρκετές νέες συσκευές της HTC που έρχονται αυτό το Φθινόπωρο, θα περιλαμβάνουν την τεχνολογία Beats στο σύστημα ήχου. Μάλιστα, “έρχεται μία μεγάλη συσκευή από την HTC” είπε και λογικά αναφέρεται στο One Max που “βρισκόμαστε μέσα“.

    htc-beats-audio

    Μάθαμε αρκετά πράγματα με την HTC. Για την ώρα δεν μπορώ να σχολιάσω σχετικά με το αν αυτή η σχέση θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον, αλλά για την Beats, είναι αρκετά παραγωγική, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω στα κινητά της HTC και είμαστε πολύ περήφανοι για το πως ακούγονται οι συγκεκριμένες συσκευές” δήλωσε ο κ. Luke Wood.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles