18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Beau Is Afraid: Παρανοϊκό ταξίδι για το Joaquin Phoenix στη νέα ταινία του Ari Aster (trailer)

    Για κάποιους η επιστροφή στο σπίτι για διακοπές είναι μια απλή διαδικασία. Για άλλους πάλι μπορεί να οδηγήσει σε νευρικό κλονισμό και να εξελιχθεί σε μια ταινία τρόμου. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της νέας ταινίας του Ari Aster, που φέρει τον τίτλο Beau Is Afraid και παρουσιάζει το μεγάλο ηθοποιό Joaquin Phoenix όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

    Το νέο φιλμ τοποθετεί στο επίκεντρο της ιστορίας το Beau (Joaquin Phoenix), έναν παρανοϊκό άντρα που ταξιδεύει για να επισκεφτεί τη μητέρα του. Στη διαδρομή ο ήρωας έχει ένα ατύχημα, αναγκάζεται να περπατήσει μίλια και έρχεται αντιμέτωπος με εφιαλτικές εικόνες, όπως αποκαλύπτεται και από το πρόσφατο trailer της ταινίας.

    Δείτε το video:

    Η ταινία Beau Is Afraid αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου 2023. Μαζί με το Joaquin Phoenix παίζουν οι Nathan Lane, Amy Ryan, Stephen McKinley Henderson, Zoe Lister-Jones, Armen Nahapetian, Parker Posey και Patti LuPone. Πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή της Α24, αφού το κόστος της ταινίας ανέρχεται στα 60 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του Deliver Us Mars (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles