18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Behind the scenes: Στις φωτογραφήσεις του Playboy (NSFW)

    Ο φωτογράφος Patrick Van Dam, κάνει μία… δύσκολη δουλειά. Φωτογραφίζει τα γυμνά μοντέλα για τις σελίδες του γνωστού περιοδικού Playboy και στο βιβλίο του Playboy Behind the Scenes, αποφάσισε να μοιραστεί την σκληρή πραγματικότητα πίσω από το μύθο της φωτογράφισης των πιο ποθητών γυναικών στον κόσμο.

    Playboy1

    Το φωτογραφικό υλικό που μοιράζεται ο Van Dam στο βιβλίο του, έχει να κάνει με αυτή την απόλυτα υπολογιστική διαδικασία που έχουν να κάνουν οι φωτογραφήσεις των γυναικών του Playboy, προκειμένου οι φωτογραφίες (και οι ίδιες οι γυναίκες) να είναι τόσο «τέλειες», ώστε να συντηρήσουν τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού: άβολες πόζες, πολλοί συντελεστές, πέρα από τον φωτογράφο και το γυμνό μοντέλο, αστείες στάσεις, όλα αυτά μέσα στο κατά τα άλλα σέξι τοπίο μίας φωτογράφισης για το περιοδικό που έχει συνδεθεί απόλυτα με το σεξ.

    Playboy5

    Προσπαθήσαμε να «επιλέξουμε» κάποιες από τις φωτογραφίες για λόγους ευπρέπειας, αλλά μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα από το βιβλίο του Van Dam, στο προσωπικό του site, εδώ, αλλά και το Beautiful Decay.

    Playboy2

     

    Playboy7

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles