21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Below: ένα υπέροχο indie game που δεν πρέπει να χάσεις!

    Αν είστε πρόθυμοι να παίξετε το νέο τίτλο της Capybara Games, το “Below”, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Το ατμοσφαιρικό και αιθέριο indie παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο Xbox One και στο PC αυτό το καλοκαίρι, όμως η Capybara Games χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο ώστε να σιγουρευτεί ότι πληρεί τις υψηλές προδιαγραφές του studio.

    δφσαδ

    Το “Below” αποκαλύφθηκε το 2013 και ήταν ένα από τους πρώτους indie τίτλους που θα διατεθούν στο Xbox One. Από τότε έχουν υπάρξει αρκετές ημερομηνίες κυκλοφορίας, θύματα των συνεχόμενων καθυστερήσεων.

    Η Capybara δεν αποτελεί το μόνο περιστατικό καθυστέρησης. Το τέταρτο μέρος του “Kentucky Route Zero” διατέθηκε στην αγορά αυτόν τον μήνα, μετά από τρία χρόνια καθυστέρησης. Έχουν όμως επηρεαστεί και μεγάλοι τίτλοι παιχνιδιών. Το Final Fantasy XV δεν θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά θα καθυστερήσει μέχρι τον Νοέμβριο, κλείνοντας 10 χρόνια από όταν η Square Enix το ανακοίνωσε πρώτη φορά ως αποκλειστικό παιχνίδι για το PlayStation 3.

    Τελικά οι δημιουργοί θέλουν κι αυτοί τον χρόνο τους. Οι καθυστερήσεις μπορεί πολύ συχνά να αποτελούν κάτι το θετικό, καθώς επιτρέπουν στους δημιουργούς να κάνουν τις τελευταίες διορθώσεις, που μπορεί να μετατρέψουν ένα κατεστραμμένο παιχνίδι σε μια δυνατή εμπειρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles