13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O Ben Affleck έχει ήδη ολοκληρώσει το σενάριο του επόμενου Batman!

    Αν και υπήρξαν αρκετές αρνητικές κριτικές για το Batman v Superman: Dawn of Justice, η ταινία τα πήγε περίφημα στο παγκόσμιο box office, έχοντας σπάσει το φράγμα των 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κατά πόσο άρεσε στο κοινό ο Ben Affleck που υποδύθηκε τον Batman, ωστόσο οι fans μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να τον συνηθίζουν στο συγκεκριμένο ρόλο, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Affleck θα φοράει για πολύ καιρό τη στολή του ανθρώπου-νυχτερίδα.

    Batman-v-Superman-Dawn-of-Justice-Batman 2

    Μία πρόσφατη συνέντευξη του Patrick Whitesell που διατηρεί το γραφείο WME-IMG (που εκπροσωπεί πολλούς γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood και εμπλέκεται στην  παραγωγή του όλων των επόμενων ταινιών με τους ήρωες της DC), τόνισε σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ότι ο Affleck έχει συμβόλαιο για να φορέσει τη στολή του Batman στα Justice League 1 και 2, ενώ μάλιστα θα εμφανιστεί και στο Suicide Squad! Όμως πέραν των παραγωγών που ήδη γνωρίζαμε εκ των προτέρων, από ότι φαίνεται υπάρχει προοπτική και για ακόμη περισσότερες ταινίες με πρωταγωνιστή των Σκοτεινό Ιππότη, καθώς όπως αποκάλυψε ο Whitesell ήδη ο Affleck έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου της επόμενης standalone ταινίας Batman. Οι πληροφορίες του εκπροσώπου των stars ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τη φήμη που ήθελε τον Affleck να συνεχίζει στο ρόλο του Batman με ένα δικό του φιλμ (το ακούσαμε για πρώτη φόρα στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con 2015). Εσείς τι λέτε, σας αρέσει ο Ben Affleck στο ρόλο του Batman;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles