20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ben Affleck και Matt Damon ετοιμάζουν την τηλεοπτική σειρά Incorporated

    Pearl Street Films λέγεται η εταιρεία παραγωγής που έχουν από κοινού οι δύο παλιοί καλοί φίλοι και συνεργάτες, Ben Affleck και Matt Damon, και η οποία αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί επάνω στο Incorporated, μία τηλεοπτική δουλειά που προορίζεται για το κανάλι SyFy. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως η τηλεόραση αποτελεί πόλο έλξης για όλους.

    The Moet & Chandon Lounge at The Santa Barbara International Film Festival - Day 2

    H δραματική αυτή σειρά με τα χαρακτηριστικά κατασκοπίας και φυσικά sci-fi αφού μιλάμε για το κανάλι που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο χώρο, θα αναφέρεται στις προσπάθειες ενός άνδρα να νικήσει το σύστημα, με τους αδελφούς David και Alex Pastor να αναλαμβάνουν να γράψουν τον πιλότο, ενώ executive producer θα είναι ο Ted Humphrey. Αυτό θα είναι το δεύτερο project της Pearl Street Films, μετά το The Middle Man που αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Affleck, ενώ πρόκειται για την πρώτη της προσπάθεια να μπει στις τηλεοπτικές παραγωγές.
    Όσο αφορά το SyFy, αυτό θα προσθέσει ακόμα μία πολύ δυνατή παραγωγή, δίπλα στα ήδη γνωστά φουτουριστικά Dominion, Ascension, 12 Monkeys, Olympus, Z Nation, Defiance, Helix κλπ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles