18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O Benicio del Toro θα πρωταγωνιστήσει στο reboot/sequel του The Predator

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Benicio del Toro έχει τελειώσει ένα μεγάλο κύκλο συζητήσεων με την παραγωγή του επερχόμενου reboot/sequel του The Predator και όπως δείχνουν τα πράγματα ο co-star του Guardians of the Galaxy θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο φιλμ του Shane Black. Σύμφωνα με το Variety δεν ξέρουμε ακόμα ποιο χαρακτήρα θα αναλάβει ο Del Toro στη νέα εκδοχή της ταινίας του 1987 με τον Arnold Schwarzenegger. Λογικά ωστόσο, εάν πέσουν οι υπογραφές και δεν συμβεί κανένα απρόοπτο, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Soldado, βλέπε συνέχεια της απρόσμενης crime-thriller επιτυχίας Sicario.

    predator_searching_for_dutch

    Οι πληροφορίες για το The Predator βγαίνουν με το σταγονόμετρο και το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν αυτό που είχε πει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ο Black, πως το φιλμ θα ζουμάρει επάνω σ’ έναν συγκεκριμένο ήρωα που θα φέρει το όνομα Quinn Mackenna. O Black λοιπόν θα σκηνοθετεί, ο Fred Dekker από την άλλη έχει ήδη γράψει το σενάριο, ενώ όσο αφορά την παρουσία του Schwarzenegger, οι υπόνοιες που έχει αφήσει μέχρι τώρα ο Αυστριακός είναι πως μάλλον θα επιστρέψει στο φιλμ, έστω κι αν μιλάμε για ένα μικρό ρόλο.
    Ο Black πάντως έχει επιβεβαιώσει πως το φιλμ θα αποτελέσει συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών (συν δηλαδή το μέτριο Predator 2 του 1990), κάτι που δεν καθιστά το έργο ένα ξεκάθαρο reboot. Είναι δεν είναι πάντως, οι fans το περιμένουν με αρκετή αγωνία, αφού το brand “Predator” συνεχίζει να πουλάει πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles