18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Beoplay EQ: Ποιότητα ήχου Bang & Olufsen σε ένα κομψό ζευγάρι ακουστικά

    Η Bang & Olufsen μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της ζεύγος ασύρματων ακουστικών με τεχνολογία noise-cancelling (ANC). Το Beoplay EQ είναι ένα υπέροχο ζευγάρι ακουστικών υψηλής ποιότητας ήχου που μπορούν να μπλοκάρουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο και να βυθίσουν τους ακροατές στους στοίχους του αγαπημένου τους τραγουδιού.

    Όπως και άλλα ακουστικά ANC, π.χ AirPods Pro της Apple, το Beoplay EQ χρησιμοποιεί μικρόφωνα που βρίσκονται γύρω από τα ακουστικά για να παρακολουθεί συνεχώς τον ήχο του περιβάλλοντος και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες ήχου για να συντονίζει αυτόματα τον εξωτερικό θόρυβο.

    Δύο επιπλέον μικρόφωνα είναι εξοπλισμένα με «τεχνολογία μείωσης θορύβου retune», η οποία σύμφωνα με την B&O οδηγεί σε «κρυστάλλινες» κλήσεις. Όσον αφορά τον ήχο, η εφαρμογή της εταιρείας προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται Beosonic που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε λεπτομερώς τα πράγματα όπως την βλέπετε.

    Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι 6,5 ώρες. Η εταιρεία συμπεριέλαβε λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σας δίνει δύο ώρες ακρόασης σε 20 λεπτά. Υπάρχουν τέσσερα μεγέθη άκρων σιλικόνης και ένα ζευγάρι μύτες αφρού Comply στο κουτί. Τέλος, το Beoplay EQ είναι πιστοποιημένο IP54, οπότε αντέχει μια χαρά στην σκόνη και νερό.

    Το Beoplay EQ θα είναι διαθέσιμο στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά από τις 19 Αυγούστου σε μαύρο και χρυσό χρώμα μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS KYPROS. «Όσον αφορά τον ήχο, είχαμε μεγάλες προσδοκίες για το Beoplay EQ. Πρώτον επειδή η Bang & Olufsen τείνει να έχει πολύ καλό έλεγχο στην ηχητική ρύθμιση των προϊόντων της και δεύτερον επειδή οι αγοραστές έχουν υψηλές προσδοκίες.», δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles