15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    BeoVision Avant: 4K τηλεόραση για λίγους από τη Bang & Olufsen

    Ψάχνεις τηλεόραση για το σαλόνι. Τηλεορασάρα, ξέρεις 50-60 ίντσες να ‘χεις ρε παιδί μου, να μη σου λείψουν. Έλα που όμως το έτερον ήμισυ που δεν αντιλαμβάνεται την ηδονή να βλέπεις τον Saviola να σκοράρει σε Ultra HD ανάλυση και «κλωτσάει». Οι αδιάφορες σχεδιαστικά τηλεοράσεις, βλέπεις, που της έδειξες, δεν δένουν με τα κουρτινόξυλα, το σύνθετο, το τραπεζάκι και γενικότερα καθετί –άχρηστο– υπάρχει στο σαλόνι, βλέπεις. Ε, ΟΚ, κανένα πρόβλημα: η Bang & Olufsen σου έχει τη λύση με τη BeoVision Avant.

    beovision-avant-4k

    Η BeoVision Avant είναι μία 4K τηλεόραση στις 55 ίντσες που όμως διαφέρει σε ένα βασικό στοιχείο σε σχέση με τον ανταγωνισμό: το διαχρονικό design της Bang & Olufsen. Η εταιρεία, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει, θέλησε να προσφέρει στον απαιτητικό χρήστη ό,τι καλύτερο σε θέματα απόδοσης, ευκολίας χειρισμού και αισθητικής. Η BeoVision Avant διαθέτει διακριτό αλλά ισχυρό πάνελ που ξεδιπλώνεται μόνο όταν ενεργοποιείται η τηλεόραση ενώ συνοδεύεται από βάσεις στήριξης σε τοίχο, δάπεδο ή τραπέζι.

    Το εντυπωσιακό στην όλη πρόταση είναι τα 8 ηχεία και οι ισάριθμοι ενισχυτές που συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας απόλυτα πειστικής ατμόσφαιρας. Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να προσθέσεις εξωτερικά ηχεία χάρη στον ενσωματωμένο ενισχυτή 7.1 surround sound. Στα της εικόνας, η τεχνολογία Chromatic Room Adaptation αναλύει μέσω δύο αισθητήρων το φως του περιβάλλοντος και προσαρμόζει κατάλληλα τη φωτεινότητα της οθόνης. Ο δε έλεγχος της BeoVision Avant γίνεται με το νέο BeoRemote One το οποίο μεταξύ άλλων σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τρία σετ ρυθμίσεων ώστε να τα χρησιμοποιείς κατά βούληση με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Τώρα, για όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να πληρώσεις. Εεεμ, έτσι είναι… Η BeoVision Avant θα γίνει δικιά σου (κυκλοφορεί ήδη στην αγορά) έναντι του ποσού των 7.300 ευρώ. Το BeoRemote One περιλαμβάνεται στο πακέτο ενώ οι τιμές για τις βάσεις στήριξης ξεκινούν από τα 860 ευρώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles