19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    BeoVision Eclipse: LG και Bang & Olufsen ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία πρόταση με κορυφαία εμπειρία θέασης

    Η LG και η Bang & Olufsen ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και παρουσίασαν την τηλεόραση BeoVision Eclipse για πρώτη φορά παγκοσμίως στην IFA 2017 στο Βερολίνο.

    Η νέα τηλεόραση BeoVision Eclipse, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφαία εμπειρία θέασης, σηματοδοτεί την αρχή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016. Η πρωτοποριακή τεχνολογία OLED της LG συνεχίζει να εκπλήσσει τους video experts και τους καταναλωτές, ενώ η καταξιωμένη αισθητική και ακουστική ακρίβεια της Bang & Olufsen έχει κατακτήσει τους λάτρεις του ήχου σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία LG OLED με την άψογη απόδοση μαύρου και την ανώτερη εμπειρία θέασης που προσφέρει, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη προσέγγιση του ήχου της Bang & Olufsen αναδεικνύονται απόλυτα στην εκπληκτική BeoVision Eclipse.

    be1

    Η συνεργασία μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen για την τηλεόραση BeoVision Eclipse ξεκίνησε το 2016. Δύο ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών εργάστηκαν, χωρίζοντάς τους οκτώ χιλιάδες χιλιόμετρα και επτά ζώνες ώρας ανάμεσα στο Struer, τη Δανία και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να δημιουργήσουν την πρώτη τηλεόραση OLED που ‘φέρει’ το πολυπόθητο όνομα Bang & Olufsen. Το τελικό προϊόν, όπως θα δουν οι επισκέπτες του IFA 2017, πρόκειται πραγματικά για ένα έργο τέχνης.

    be4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles