14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Beowulf ετοιμάζεται για την τηλεοπτική του πρεμιέρα

    Το δίκτυο του Esquire είναι μικρό και ταπεινό αλλά σιγά σιγά κάνει όλο και πιο γερά βήματα. Και σίγουρα θα έχει ποντάρει πολλά στην τηλεοπτική προσαρμογή του Beowulf. Η σειρά θα είναι μία συμπαραγωγή με τo ITV και θα μετρήσει στην πρώτη της σεζόν 13 επεισόδια. Σ’ αυτά η γνωστή επική ιστορία θα ανανεωθεί για να ταιριάξει στα νέα τηλεοπτικά δεδομένα.

    beowulf_campa_fp_clean

    Η ιστορία, βασισμένη στο θρυλικό χιλίων ετών Αγγλικό ποίημα, αναφέρεται στον γνωστό, στοιχειωμένο πολεμιστή που θα ανακαλύψει πως έχει πολύ περισσότερους εχθρούς απ’ όσους πίστευε. Σε κάθε ωριαίο επεισόδιο θα ξεδιπλώνεται το σενάριο που θέλει τον Beowulf να επιστρέφει στο σπίτι του στο Herot και να προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη το παρελθόν του. Ωστόσο επειδή δεν προσκυνά καμία εξουσία, θα βρεθεί χωρίς να το καταλάβει να κατηγορείται άδικα για έναν φόνο. Σύντομα θα μεταμορφωθεί σ’ έναν αντισυμβατικό ήρωα που θα προστατεύσει την πόλη του από κάθε κίνδυνο.
    Ο Kieran Bew (Da Vinci’s Demons) ερμηνεύει τον Beowulf ενώ οι παρουσίες των William Hurt και Joanne Whalley ανεβάζουν το επίπεδο του καστ. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου από το δίκτυο Esquire.

    https://www.youtube.com/watch?v=5vqQIngtQi8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles