15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Berlin: Το prequel του La Casa De Papel έρχεται στο Netflix το Δεκέμβριο (trailer)

    Το ισπανικό La Casa De Papel αποτέλεσε μια σειρά «σταθμό» στην ιστορία του Netflix, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές κάθισαν στον καναπέ τους για να παρακολουθήσουν τα προηγούμενα χρόνια την τέλεια ληστεία εν εξελίξει. Μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε εδώ και καιρό (μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την κορεάτικη εκδοχή της στο Netflix), ωστόσο δεν έχουμε τελειώσει με το εν λόγω franchise.

    Μια νέα spinoff σειρά με τον τίτλο Berlin αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2023, η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία ενός από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της original σειράς. Ο Πέντρο Αλόνσο θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο, αποκαλύπτοντας το παρελθόν του αλλά και τα πρώτα του βήματα ως ληστής την εποχή που βρισκόταν στο Παρίσι. Το Netflix μάλιστα παρουσίασε τις τελευταίες ώρες ένα trailer, το οποίο επιτρέπει στους fans να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο project.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Αγνώριστη η Olivia Colman στο πρώτο trailer της σειράς “Μεγάλες Προσδοκίες”

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles