21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Best Creative Products of 2021: Ποια ήταν τα κορυφαία προϊόντα της θρυλικής εταιρείας για τη χρονιά που φεύγει!

    H Creative είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς για σχεδόν 40 χρόνια τα tech προϊόντα της, αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των users. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς η εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής, τα εξελιγμένα tech features και τα state-of-the art χαρακτηριστικά αποτελούν στοιχεία που βρίσκονται σε κάθε προϊόν της γνωστής εταιρείας. Μάλιστα, για το 2021 που φεύγει σε λίγες μέρες, η Creative εμπλούτισε τη γκάμα της ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες και τα διαφορετικά προφίλ των χρηστών. Άλλωστε ως γνωστόν, άλλον εξοπλισμό θέλει ο φανατικός gamer που «λιώνει» ανελέητα στα gaming sessions του κι άλλον o premium businessman που τον χάνεις που τον βρίσκεις βρίσκεται διαρκώς σε ένα conference room ή ο gym addict που δεν ξεχνάει ποτέ το ημερήσιο workout του. Ωστόσο, με έναν μαγικό τρόπο, η Creative έχει βρει τον τρόπο για να καλύπτει τους πάντες (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι όλοι μας δεν μπορούμε να έχουμε πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινή ζωή μας)!

    Ξεκινώντας από τον πυρήνα της Creative που δεν είναι άλλος φυσικό από τον εξοπλισμό για gaming, και για το 2021 η γνωστή εταιρεία μας παρουσίασε εντυπωσιακές λύσεις που αναμφίβολα μπορούν να κάνουν τη καρδιά κάθε φανατικού φίλου του gaming να… σκιρτήσει! Για παράδειγμα, η soundbar Katana V2 αναμένεται να εκτοξεύσει την gaming εμπειρία σας στα ύψη. Ενσωματώνοντας τον πιο ποιοτικό ήχο και την αιχμή του δόρατος στην audio τεχνολογία, η Katana V2 των 5.1 καναλιών (που αποτελεί μια ποιοτική αναβάθμιση σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση) διαθέτει πιο επιβλητικό subwoofer για βαθύτερη και πιο επιβλητική απόδοση των μπάσων, ενώ μέσω του ενσωματωμένου Super X-Fi UltraDSP chip, επιτρέπει στους gamers να βιώσουν ολογραφικό «personalized» ήχο, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι τους σε ακουστικό επίπεδο. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στον φαντασμαγορικό RGB φωτισμό, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας κάθε gamer.

    Φυσικά, η Katana V2 θα ταρακουνήσει με την ένταση της όλη την… πολυκατοικία, για αυτό και εάν θέλετε να κινηθείτε λίγο πιο… «ήσυχα», τότε το headset SXFI AIR GAMER διαθέτει σίγουρα «όλο το πακέτο» που απαιτεί κάθε gamer που στόχος του είναι να πρωταγωνιστήσει. Συγκεκριμένα, το premium headset της Creative προσφέρει πολλά περισσότερα από το μέσο gaming headset, καθώς διαθέτει λειτουργία ελέγχου αφής στο ακουστικό, με το μικρόφωνο CommanderMic να προσφέρει καθαρότητα επαγγελματικής ποιότητας (την ώρα που φουντώνει η μάχη θέλεις την καλύτερη συνεννόηση με τους συντρόφους σου). Παράλληλα, το SXFI AIR GAMER είναι σχεδιασμένο για πολύωρα gaming sessions και για μάχες που δείχνουν… ατελείωτες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εργονομική εμπειρία με μαξιλαράκια που «αναπνέουν». Με ιδιαίτερο σχεδιασμό, άνεση, εξαιρετική ποιότητα ήχου και ευέλικτη συνδεσιμότητα και φυσικά με την ολογραφική τεχνολογία ήχου που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Creative, τα SXFI AIR GAMER είναι το καλύτερο gaming «όπλο» που χρειάζεστε σε μια online μάχη.

     

    Και εάν σας ενδιαφέρει ο gaming ήχος σας να προσφέρει μια πιο… Pro gaming εμπειρία, η Creative δημιούργησε το Sound Blaster GC7, το πρώτο premium Gaming DAC με ενσωματωμένο ενισχυτή από μια νέα σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την εμπειρία του gamer χρήστη, των επίδοξων δημιουργών περιεχομένου και των streamers. To εν λόγω πολύτιμο gadget χαρίζει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στρατηγικής φύσεως σε κάθε gamer που το χρησιμοποιεί, καθώς είναι εξοπλισμένο με τις πολυβραβευμένες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου της Creative. Όταν χρησιμοποιούν τα ηχεία, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν λειτουργίες Sound Blaster όπως Crystalizer και Smart Volume μέσω του Acoustic Engine suite. Επιπλέον, το Scout Mode ενισχύει τους ήχους των κινήσεων των αντιπάλων στο παιχνίδι, δίνοντας στους χρήστες το πολυπόθητο πλεονέκτημα. Όταν χρησιμοποιούν ακουστικά, η τεχνολογία Super X-FI θα «βυθίσει» τους χρήστες στο τρισδιάστατο του ήχου που αναδημιουργεί μια εκτεταμένη ηχόσφαιρα σαν πολυκάναλο σύστημα πολλαπλών ηχείων. Παράλληλα, το Sound Blaster GC7 είναι επίσης και ένας πολύ καλός μετατροπέας DAC με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμορφώσεις και ξεχωριστά μεμονωμένα ηχητικά εφέ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μεταδώσουν ροή επιπέδου 24-bit / 192kHz PCM και υπάρχει επίσης υποστήριξη για virtual surround 7.1 για ακρόαση με ακουστικά ή ηχεία, ενώ εμπεριέχει και αποκωδικοποιητή Dolby Digital. Χωρίς αμφιβολία, είτε θέλετε να πρωταγωνιστήσετε στις αναμετρήσεις σας, είτε να streamάρετε στο Twitch τα… «κατορθώματα» σας, το GC7 αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή στον κόσμο των audio hardware περιφερειακών.

    Επειδή βέβαια η ζωή δεν είναι μόνο… gaming (εντάξει οι περισσότεροι φανατικοί gamers δεν το πιστεύουν αυτό), αλλά και χαλάρωση στο σαλόνι παρακολουθώντας τις πιο αγαπημένες σειρές και ταινίες, τότε η soundbar SXFI CARRIER αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Η SXFI CARRIER σχεδιάστηκε για να απογειώνει την κάθε «ηχητική» εμπειρία. H SXFI CARRIER αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Creative και στα Dolby Laboratories, πράγμα που σημαίνει ότι η ακουστική πιστότητα που προσφέρει είναι από άλλο πλανήτη. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία SuperWide -που κληρονομείται από τη Sonic Carrier- και η οποία επεκτείνει τον ήχο στερεοφωνικού περιεχομένου πέρα από τη φαντασία, η SXFI CARRIER φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, ξεπερνώντας οτιδήποτε γνωρίζουμε για την απόδοση μιας ηχομπάρας. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η SXFI CARRIER δεν θα μπορούσε παρά να εκμεταλλεύεται στο maximum τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, παρέχοντας μια καθαρά personalized εμπειρία ήχου, η οποία θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς audiophiles.

    Για εκείνους που λατρεύουν να βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει και κυρίως για τους χρήστες που θεωρούν την αθλητική τους δραστηριότητα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους, τα Outlier V3 αποτελούν τα καλύτερα True-Wireless της αγοράς. Προσφέροντας καλύτερη εφαρμογή λόγω του αναθεωρημένου design τους, ελάχιστο βάρος, ακόμη πιο ποιοτικό ήχο και τέσσερα μικρόφωνα για ακόμη πιο καθαρή απόδοση, τα Outlier V3 είναι απλώς… «must-have». Στα παραπάνω προσθέσετε και την εντυπωσιακή αυτονομία (έως και 10 ώρες ανά φόρτιση και 40 ώρες συνολικά), δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, αλλά και την υποστήριξη της updated εφαρμογής της Creative, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης και είμαστε σίγουροι ότι τα ξεχωριστά Outlier V3 εύκολα θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας!

    Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, η Creative διαθέτει μια ευρεία γκάμα audio-based προϊόντων που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τις πιο… χαλαρωτικές και διασκεδαστικές στιγμές μας, όμως μέσα στο 2021 στην πλούσια γκάμα των tech products της είχαμε και λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη εργασιακή μας καθημερινότητα πιο ευέλικτη και ξεκούραστη. Συγκεκριμένα, το Creative Chat USB αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όλους τους users που εργάζονται από το σπίτι, αλλά και για εκείνους που πραγματοποιούν συχνά επαγγελματικά calls. Από παρουσιάσεις webinar έως τηλεδιασκέψεις,  το Creative Chat USB προσφέρει ποιοτικό  ήχο  και αποτελεσματικές δυνατότητες ακύρωσης θορύβου που λειτουργούν για να δώσουν προτεραιότητα στην παραλαβή φωνής έναντι ανεπιθύμητων θορύβων στο βάθος, ώστε οι  χρήστες να μπορούν πραγματικά να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τη συζήτηση. Παράλληλα, εάν τα zoom meetings με τη χρήση κάμερας έχουν μπει για τα καλά στην επαγγελματική σας ζωή, τότε η αναβαθμισμένη smart camera Cam Sync 1080 V2 κάνει πράξη αυτό που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας που σπαταλάει πολύ χρόνο στα video conferences, σαφήνεια και καθαρότερη επικοινωνία. Με μια σειρά από smart features (όπως αυτόματη ανίχνευση φωνής, noise cancellation στο background κ.ά), δυνατότητα Full HD (1080p) ανάλυσης με 30  FPS rate και διπλά ενσωματωμένα μικρόφωνα, η Cam Sync 1080 V2 θα σας βοηθήσει στο να γίνουν τα video calls σας πιο… «επαγγελματικά» από ποτέ!

    Τέλος, αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε επαγγελματία (ή μη) αποτελούν και τα ηχεία Pebble V3, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν κάθε laptop ή desktop PC, στο σπίτι ή στη δουλειά (τώρα και σε έκδοση λευκού χρώματος). Οι compact διαστάσεις συνδυάζονται άψογα με τον ενσωματωμένο ενισχυτή των 8W RMS (φτάνει έως 16W peak), τον full-range οδηγό των 2,25″, τη δυνατότητα για σύνδεση μέσω Bluetooth 5.0 και την προσιτή τιμή και το αποτέλεσμα είναι τα πιο «value for money» ηχεία που υπάρχουν στην αγορά.

    Αυτά ήταν τα top best-sellers της Creative για το 2021 και δεν σας κρύβουμε ότι με την πλούσια γκάμα προϊόντων και όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες ήχου που αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της, ότι ανυπομονούμε για το τι θα μας παρουσιάσει η Creative μέσα στο 2022!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles