21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Better Call Saul 6: Το αχτύπητο δίδυμο του Breaking Bad επιστρέφει για να ταράξει τα νερά

    Το Breaking Bad αποτελεί μια σειρά που άφησε εποχή για πολλούς λόγους. Εκτός από την καθηλωτική ιστορία ενός καθηγητή, που μπροστά στο φόβο του θανάτου, έγινε αρχι-βαρώνος ναρκωτικών, οι ερμηνείες ήταν εξαιρετικές και η παραγωγή είχε την “εξυπνάδα” να μην “ξεχειλώσει” με δεκάδες κύκλους κάτι που είχε φτάσει στο τέλος του. Αυτός είναι και ο λόγος που το επόμενο κεφάλαιο του Breaking Bad, το δημοφιλές Better Call Saul, δέχτηκε επίσης τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

    Μετά από πέντε επιτυχημένες σεζόν, το Better Call Saul είναι έτοιμο για το μεγάλο φινάλε, αφού ο 6ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Μια μεγάλη έκπληξη όμως περιμένει τους fans της σειράς, αφού τα δυνατά “πυροβολικά” Walter White και Jessie Pinkman επιστρέφουν και αναλαμβάνουν μετά από χρόνια…δράση. Όπως επιβεβαίωσε η παραγωγή, το απίστευτο δίδυμο Bryan Cranston και Aaron Paul θα εμφανιστεί στην 6η σεζόν χωρίς να είναι γνωστό προς το παρόν με ποιον τρόπο ή για ποιο λόγο.

    Η σειρά είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στο Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    The Crown: Kate Middleton για τον 6ο κύκλο αναζητά το Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles