11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Crown: Kate Middleton για τον 6ο κύκλο αναζητά το Netflix

    Η σειρά του Netflix “The Crown” από το 2016 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Κάθε σεζόν σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αφού ο τρόπος που βλέπει τη μοναρχία ο Peter Morgan έχει καταφέρει να πείσει το κοινό. Παρά το γεγονός ότι οι fans αναμένουν καρτερικά την πρεμιέρα του 5ου κύκλου στα τέλη του έτους, οι προετοιμασίες για την 6η σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Στην 4η σεζόν παρακολουθήσαμε το γάμο του Κάρολου και της Νταϊάνα, ενώ στον επερχόμενο κύκλο στο επίκεντρο μπαίνει η κατάρρευση της σχέσης τους, οι δυσκολίες της βασιλικής οικογενείας για να διαχειριστεί τη δημοσιότητα και φυσικά ο θάνατος της πριγκίπισσας. Στην 6η και τελευταία σεζόν όμως του “The Crown” θα παρακολουθήσουμε τη “μάχη” του Harry με τις ουσίες, τις πρώτες μέρες του William στο κολλέγιο, την προετοιμασία του για το στέμμα και φυσικά τη γνωριμία του με την Kate Middleton. Τα γυρίσματα του μεγάλου finale, σύμφωνα με τις φήμες, θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Το Netflix έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση της ηθοποιού που θα υποδυθεί την Middleton, η οποία όμως θα έχει έναν σχετικά μικρό ρόλο. Παράλληλα, ηθοποιοί ηλικίας μεταξύ 16 και 21 ετών περνούν από audition για τους ρόλους των δύο γιων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και του Καρόλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξανά στην κορυφή το Bridgerton! 193 εκατ. ώρες τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles