18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Better Call Saul: Νέα teaser trailers πριν το μεγάλο φινάλε

    Πλησιάζουμε στο τέλος της δημοφιλούς σειράς «Better Call Saul», αφού σε λίγες μέρες θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες το μεγάλο φινάλε. Λίγο πριν τα τελευταία επεισόδια βγουν στον αέρα, νέα teaser trailers είδαν το φως της δημοσιότητας. Αναμένονται οικεία πρόσωπα από το παρελθόν.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ουόλτερ Ουάιτ (Μπράιαν Κράνστον) και ο Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ), τα αστέρια του «Breaking Bad», επιστρέφουν, ενώ το τέλος της ιστορίας θα λάβει χώρα στη Νεμπράσκα. Το δεύτερο μέρος του τελευταίου κύκλου θα είναι διαθέσιμο στις 11 Ιουλίου 2022.

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα videos:

    Στη σειρά του AMC Better Call Saul πρωταγωνιστούν οι Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Mark Margolis και Tony Dalton. Στην Ελλάδα προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ρεκόρ προβολών έσπασε το Stranger Things 4 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles