13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο ρεκόρ προβολών έσπασε το Stranger Things 4

    Το Stranger Things αποτελεί μια σειρά με πολλούς fans και ήταν αναμενόμενο να σπάσει κάποιο ρεκόρ τηλεθέασης. Το Netflix τα κατάφερε και αυτή τη φορά, αφού ο 4ος κύκλος αποτελεί το show με τις περισσότερες προβολές την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του συστήματος τηλεθέασης της Nielsen.

    Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του part 1 της σειράς, η 4η σεζόν συγκέντρωσε 7,2 δισεκατ. λεπτά προβολής, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα έφτασε συνολικά τα 12,3 δισεκατ. λεπτά. Πρόκειται για τεράστια νούμερα, παρά το γεγονός ότι δε δημοσιεύτηκαν επίσημα από το Netflix και δείχνουν την απήχηση της σειράς στο κοινό. Προηγουμένως, καμία σειρά σε πλατφόρμα, της οποίας η τηλεθέαση καταγράφηκε από τη Nielsen, δεν είχε ξεπεράσει τα 6 δισ. λεπτά τηλεθέασης σε μια μόνο εβδομάδα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η 4η σεζόν του Stranger Things έχει διάρκεια 782 λεπτά, δηλαδή περίπου 87 λεπτά ανά επεισόδιο. Επομένως, πίσω από τους αριθμούς “ρεκόρ” δεν κρύβεται μόνο η δημοτικότητα του show αλλά και τα μαθηματικά.

    Στην 4η σεζόν, οι θεατές θα βρεθούν 6 μήνες μετά τη Μάχη του Starcourt, που βύθισε το Hawkins στον τρόμο. Οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να ερευνήσουν τις εξελίξεις και την πολυπλοκότητα του Λυκείου. Όπως όλα δείχνουν όμως, το μυστήριο δε σταματά εδώ, αφού μια νέα απειλή τους περιμένει στη…γωνία. Θα καταφέρουν άραγε να βάλουν ένα τέλος στο χάος του Upside Down;

    Διαβάστε επίσης:

    Η πρωταγωνίστρια του Scream Melissa Barrera παλεύει για την επιβίωση στο νέο θρίλερ Keep Breathing (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles