20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Better Re. To έξυπνο gadget που δίνει το φιλί της ζωής στις χρησιμοποιημένες μπαταρίες των κινητών μας!

    Το Better Re είναι ένα ιδιοφυές gadget, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον εκάστοτε χρήστη να επαναχρησιμοποιήσει την μπαταρία του παλιού smartphone του, δίνοντας έτσι το φιλί της ζωής σε μπαταρίες που ο τελικός προορισμός τους δεν ήταν άλλος από τον… κάλαθο των αχρήστων. Η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο gadget είναι εξαιρετικά απλή, καθώς το Better Re αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να μετατρέπει σε μία εξωτερική πηγή ενέργειας οποιαδήποτε παλιά μπαταρία κινητού τηλεφώνου. better-re-battery-3

    Αφού πρώτα ο user εγκαταστήσει οποιαδήποτε μπαταρία ανεξαρτήτως χωρητικότητας, μεγέθους και σχήματος, το Better Re στη συνέχεια μπορεί ουσιαστικά να λειτουργήσει ως ένα power bank που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να φορτίσει οποιαδήποτε smartphone, tablet ακόμη και laptop! Η λογική που βρίσκεται πίσω από το Better Re είναι ότι οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων που καταλήγουν στα σκουπίδια είναι λειτουργικές σε ένα ποσοστό της τάξης του 80% και όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζονται οι δημιουργοί του εν λόγω project, με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
    Better Re

    Οι εμπνευστές του Better Re κατάφεραν να εξασφαλίσουν μέσω του Kickstarter τα 50.000$ που είχαν βάλει ως στόχο και σίγουρα οι πρώτες παρτίδες του Better Re θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο gadget αξίζει, καθώς όχι μόνο είναι χρήσιμο, αλλά παράλληλα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος!

    https://youtu.be/_NxpSev4NDI

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles