18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι μεγάλοι κατασκευαστές motherboards αναφέρουν ότι η ώρα των Intel Skylake πλησιάζει!

    Αν και η Intel παρουσίασε ορισμένα νέα Broadwell chipsets στη διάρκεια της Computex, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον της αγοράς έχει αρχίσει να στρέφεται ήδη προς την κατεύθυνση του Intel Skylake, αφήνοντας στην άκρη τους Intel Broadwell. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους μεγάλους κατασκευαστές motherboards (MSI, Biostar και ASRock), οι όποιοι τονίζουν ότι  ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη των νέων motherboards που θα μπορούν να δεχθούν τους νέους επεξεργαστές.

    Intel Skylake

    Αν και οι Broadwell χρησιμοποιούν το ίδιο socket με τους Haswell, ωστόσο οι χρήστες που θα θελήσουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός Intel Skylake, θα πρέπει αναγκαστικά να επιλέξουν ένα νέο motherboard με socket LGA 1151. Με τα νέα Skylake motherboards να είναι έτοιμα να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά περίπου στα τέλη Αύγουστου, τότε είναι βέβαιο ότι τον Σεπτέμβριο η αγορά θα έχει γεμίσει από τους πρώτους Skylake επεξεργαστές. Τα πρώτα Skylake chipsets που θα δουν το φως της ημέρας είναι όσα ανήκουν στην οικογένεια 100, με πρώτο το Z170. Με βάση τα όσα χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι των μεγάλων κατασκευαστών motherboards, στο χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η αγορά θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα νέα chipsets. Αν και η Intel δεν έχει αναφέρει τίποτα επίσημο σχετικά με την κυκλοφορία των Skylake, ωστόσο από τη στιγμή που έχουμε τις τοποθετήσεις των κατασκευαστών είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι νέες CPUs θα βρίσκονται στα τέλη του καλοκαιριού στην αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles