18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλη ανάπτυξη για την LG το 2014, με πωλήσεις που άγγιξαν τα 60 εκατομμύρια!

    Η LG βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μία συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία, καθώς κάθε χρόνο αυξάνει σημαντικά το μερίδιο που κατέχει στην αγορά. Ενδεικτικό της θετικής πορείας της είναι ότι το 2014, η LG κατόρθωσε να πουλήσει 59.6 εκατομμύρια smartphones, πετυχαίνοντας 25.2% καλύτερες πωλήσεις σε σύγκριση με το 2013 (47.6 εκατ. συσκευές)!

    lg_g3_website_official

    Χωρίς αμφιβολία, η δυναμική παρουσία του LG G3 στην αγορά, ήταν αυτή που εκτόξευσε τις πωλήσεις της LG στα ύψη, ενώ σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές εάν η κορεατική εταιρεία συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, τότε δεν αποκλείεται να προσπεράσει τις κινεζικές Lenovo, Xiaomi και Huawei που σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές βρίσκονται ένα μικρό βήμα μπροστά από την LG. Φυσικά, η εικόνα της αγοράς είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη και ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει ποια θα είναι η πορεία της LG στο κοντινό μέλλον. Ωστόσο, με την επερχόμενη άφιξη του G4, το οποίο είναι προορισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο Β’ τρίμηνο του 2015, αλλά και με το ενδιαφέρον και ιδιαίτερο LG G FLex 2, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε περαιτέρω ισχυροποίηση της κορεατικής εταιρείας. Την άνοδο βέβαια της LG δεν την βλέπει με καλό μάτι η Samsung, καθώς λόγω της παρατεταμένης πτώσης της, εκτός από τους κινέζους κατασκευαστές και την Apple, τώρα  έχει να ανησυχεί και για την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του μεριδίου της LG. Όπως και να ‘χει, η LG βρίσκεται στο δρόμο της επιτυχίας, κάνοντας τους υπευθύνους της να αισθάνονται ότι… Life’s Good!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles