19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    BigScreen. Φέρνει το desktop σας στην εποχή του VR!

    Τα desktop-compatible VR headsets έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ζωή μας, έτσι το BigScreen είναι μία από τις πιο φιλόδοξες VR applications που έχουμε δει και μπορεί να φέρει εσάς και τον υπολογιστή σας σε ένα περιβάλλον shared virtual reality με αποτέλεσμα πραγματικά συναρπαστικό.

    bigscreen

    Είναι ένα software που μπορεί να τοποθετήσει το Windows desktop σας σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με φίλους σας καθώς φοράτε το VR headset σας, αλλά και να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας βλέποντας το περιεχόμενό του σε virtual screens 6 μέτρων.

    bigscreen_game_of_thrones

    Συνεργάζεται προς το παρόν με Oculus Rift και HTC Vive και σας τοποθετεί μέσα σε ένα δωμάτιο με το custom avatar σας μαζί με έως τρεις ακόμη φίλους σας. Η διαφορά από άλλες λύσεις είναι ότι συνεργάζεται με την actual computer screen σας και ο καθένας στο “δωμάτιο” μπορεί να δει τι κάνετε στην οθόνη σας. Οι εφαρμογές είναι πολλές, από το να δείτε Netflix ή Youtube παρέα, έως ότου να παίξετε ένα παιχνίδι, καθώς δε συνδέει απλά χρήστες αλλά και το περιεχόμενο της οθόνης τους. Υποστηρίζει επιπλέον 3D voice chat, ιδιαίτερα ρεαλιστικό, σαν να βρισκόσασταν στην πραγματικότητα.

    bigscreen_house_of_cards

    Είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα για εξ αποστάσεως εργασία ή multi-player gaming. Aυτή την εποχή βρίσκεται σε beta έκδοση, ενώ θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Όπως σημειώνει η εταιρεία, μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει και έκδοση για Samsung Gear VR.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles