19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Bill Gates μιλάει για την τελευταία συνάντησή του με τον Steve Jobs

    Αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Steve Jobs και ο Bill Gates, μπορεί να έχουν αρκετά κοινά όσον αφορά τον τομέα με τον οποίο ασχολήθηκαν και την εποχή που το έκαναν, αλλά τους χωρίζει ένα χάσμα. Είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, είχαν, ο καθένας τους, εντελώς διαφορετικές δεξιότητες και έτσι αποδείχθηκε και ο λόγος που είχαν εντελώς διαφορετική πορεία. Κι όμως ήταν φίλοι. Με ένα δέσιμο που τους ακολουθούσε από τα πρώτα χρόνια που γνωρίστηκαν όταν μπήκαν στην αρένα της τεχνολογίας. Ο Bill Gates σε μια συνέντευξη στο κανάλι CBS και την εκπομπή 60 λεπτά μίλησε για τον Steve Jobs.

    gates

    Με εμφανή την συγκίνησή του, μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση, τον Μάιο του 2011 στην οποία, δεν συζήτησαν την ασθένεια του Jobs, αλλά για πράγματα που έχουν μάθει, για τις οικογένειές τους, για το σκάφος που ο Jobs δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει και άλλα.

    Στο ενδιαφέρον βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο παρουσιαστής της εκπομπής μιλάει σε μία συνάδελφό του για όλες εκείνες τις φορές που έχει μιλήσει με τον Bill Gates μέσα στα χρόνια, αλλά και με τον Steve Jobs, μιας και ο Charlie Rose, είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους «συνεντευξιαστές» της Αμερικανικής τηλεόρασης. Θα δείτε οπτικοακουστικό υλικό από αρκετές από αυτές τις συνεντεύξεις, αλλά και από την μοναδική κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο αυτών ανδρών, κατά την διάρκεια του συνεδρίου All Things D, το 2007.

    Εξαιρετική στιγμή της συνέντευξης του Bill Gates; Η στιγμή που εξηγεί τον τρόπο που ο Steve Jobs ακύρωσε ένα δείπνο που είχαν κανονίσει. Και η δικαιολογία που έδωσε στη γραμματέα του Gates.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles