20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς πέρασε την πρώτη του μέρα στο γραφείο ο Bill Gates; (LOL)

    AP346075194084-580

    “ΡΕΝΤΜΟΝΤ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Bill Gates, στον νεοδημιουργηθέντα ρόλο του τεχνικού συμβούλου, αποτέλεσε μία δύσκολη αρχή εχθές καθώς, ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθούσε για πολλές ώρες να εγκαταστήσει το update των Windows 8.1

    Η εγκατάσταση ξεκίνησε στραβά από την αρχή, μας ενημερώνουν οι πηγές μας, όταν ο κύριος Gates άρχισε από νωρίς να λαμβάνει μήνυμα σφάλματος που τον ενημέρωνε ότι το PC του αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί και θα έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση.

    Αφού απέτυχε να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση μέχρι την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, ο κύριος Gates κάλεσε τον νέο CEO της Microsoft, Satya Nadella, ο οποίες επιχείρησε να τον βοηθήσει με την εγκατάσταση, χωρίς επιτυχία.

    Όσο οι δύο άνδρες εργάζονταν πίσω από κλειστές πόρτες, πηγές μεταφέρουν πως η κατάσταση ήταν “τεταμένη”.

    “Ο Bill είναι συνήθως ήρεμο άτομο οπότε, ήταν παράξενο να ακούει κανείς κάποιες από τις λέξεις που ξεστόμιζε εκείνη την ώρα” μεταφέρει η πηγή μας.

    Εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε μόνο πως η πρώτη μέρα στη νέα του εργασία για τον κύριο Gates ήταν μία “εκπαιδευτική εμπειρία” και πως, στο άμεσο μέλλον, θα επιστρέψει στην χρήση των Windows 7.”

    Κάθεστε ακόμα; Δεν έχετε πέσει κάτω από τα γέλια; Αυτό είναι το κείμενο που δημοσίευσε στο New Yorker ο γνωστός και εξαιρετικά επιτυχημένος χιουμορίστας Andy Borowitz, που εκδίδει κάθε τόσο το δικό του trolling στο γνωστό site. Και τρολάρει τόσο επιτυχημένα που μπορεί άνετα κάποιος να φανταστεί την εικόνα του άμοιρου Bill Gates να βρίζει προσπαθώντας να εγκαταστήσει το update των Windows 8.1… κάτι που αρκετοί χρήστες θα το θεωρούσαν ως, θεία δίκη. Θεούλης ο Borowitz.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles